Switched at Birth'ün 5. ve final sezonu ne zaman başlıyor?

Freeform'un sevilen gençlik dizisinin yeni sezonu için oldukça uzun bir ara verildi.

Volkan Küçükel
05 Ağustos 2016 - 23:21
Yeni Bölüm

Kennish ve Vasquez'ler nihayet yeniden bir araya geliyor! Yeni yıl Switched at Birth için sona doğru yaklaştığımızın habercisi olacak!

FİNAL SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin 5. ve final sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

Kendine özel bir izleyici kitlesi edinen dizinin yaratıcı ismi Lizzy Weiss'in sosyal medyadan yaptığı duyuruya göre 5. sezonun prömiyeri 24 Ocak Salı akşamı Freeform ekranlarında gerçekleşecek.

16-08/05/lizzy-weiss-twitter.png

Switched at Birth'ün yeni sezon için dönüşü oldukça uzun bir aranın verilmesinden sonra gerçekleşecek. Geride bıraktığımız sezon, 26 Ekim 2015 tarihinde sonlanmıştı.

100 BÖLÜMÜ DEVİRECEK

10 bölümden oluşacak veda sezonu aynı zamanda dizinin 100 bölümü devirmesi anlamına gelirken, final bölümüne özel 90 dakikalık bir yayın gerçekleşecek.

Freeform'dan konuyla ilgili yapılan açıklama ise şöyle: "Gurur, sevgi ve şükranlarımızla 103 muhteşem bölüm ile diziyi sonlandırıyoruz."

16-08/05/switched-at-birth-dizi.jpg

Gençlik-aile draması türündeki yapımın oyuncu kadrosunda Katie Leclerc, Vanessa Marano, Constance Marie, Lea Thompson, D.W. Moffett, Sean Berdy, Lucas Grabeel, Gilles Marini, Ryan Lane, Marlee Matlin ve Ivonne Coll gibi isimler yer alıyor.

Switched at Birth'ün hikayesinin nasıl sonlanmasını isterdiniz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin