Syfy 2016 sonbahar dönemi dizilerinin başlangıç tarihleri duyuruldu

Z Nation 3. sezon, Van Helsing ve Incorporated ne zaman başlıyor?

Volkan Küçükel
04 Ağustos 2016 - 14:40
Yeni Bölüm

Bilim-kurgu dizileriyle bildiğimiz kablolu televizyon kanalı Syfy'ın 2016 sonbahar döneminde başlayacak ve geri dönecek dizilerinin başlangıç tarihleri duyuruldu.

Televizyon Eleştirmenleri Birliği yaz basın turu kapsamında gelen açıklamalara göre kanalın sonbahar dönemi prömiyer tarihleri şu şekilde:

16 Eylül Cuma

Z Nation (iki saatlik prömiyer) - Ekranlardaki zombi furyasına esprili bir bakış açısıyla katılan Z Nation fanları için geri sayım başladı bile!

'Z Nation' 3. sezon fragmanı:

23 Eylül Cuma

Van Helsing (yeni dizi) - Geçtiğimiz günlerde ön gösterimi gerçekleşen ve fena tepkiler almayan dizinin resmi başlangıç tarihi böylelikle netleşmiş oldu.

'Van Helsing' tanıtım videosu:

27 Eylül Salı

9 pm - Channel Zero: Candle Cove (yeni korku antoloji serisi)

10 pm - Aftermath (yeni dizi)

30 Kasım Çarşamba

Incorporated (yeni dizi) - Matt Damon, Ben Affleck ve Jennifer Todd'un Pearl Street Films'i ile CBS Television Studios ve Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan fütüristik bir gerilim.

'Incorporated' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin