Taciz iddialarını kabul eden Louis C.K. ile FX arasındaki iş ortaklığı sona erdirildi!

FX Networks ve FX Productions'tan yapılan basın açıklamasına göre Louis C.K. ile bağlar koparıldı.

Volkan Küçükel
11 Kasım 2017 - 23:41
Gündem

Ünlü komedyen Louis C.K.'in birden fazla kadının önünde soyunarak mastürbasyon yaptığı iddialarını kabul etmesinin ardından FX Networks ve FX Production, komedyenle olan uzun süreli iş ortaklıklarını sona erdirdiğini duyurdu.

FX İLE LOUIS C.K. ARASINDAKİ BAĞLAR KOPTU!

FX Networks ve FX Production'ın konuyla ilgili yayınladığı basın bildirisine göre;

- FX Networks ve FX Productions'ın Louis C.K. ile olan iş ortaklığı sona erdirildi.

- FX Productions ve Louis C.K.'in yapım şirketi Pig Newton arasındaki tüm anlaşmalar iptal edildi.

- Better Things, Baskets, One Mississippi ve The Cops gibi FX Networks veya FX Productions imzalı yapımlarda ortak yapımcı olarak yer alan Louis C.K.'nın ismi bu yapımların künyesinden çıkarıldı.

17-11/11/louis-ck-dizileri.jpg

LOUIE İPTAL OLDU!

Louis C.K.'in suçlamaları kabul etmesinin ardından kısa bir zaman dilimi içinde gelen bu açıklamaya göre Louie dizisinin iptal olduğunu, Better Things ve Baskets gibi dizilerin Louis C.K.'siz yoluna devam edeceğini söyleyebiliriz.

FX Productions yapımlarından olan One Mississippi ve TBS'in prodüksiyonunu durdurduğunu açıkladığı The Cops gibi yapımlarda da artık Louis C.K.'in ismi yer almayacak.

Louis C.K. iddiaları kabul ettiği açıklamasında anlatılan hikayelerin doğru olduğunu belirtirken hareketlerinden pişmanlık duyduğunu ve şimdi bunun sonuçlarıyla karşı karşıya olduğunu dile getirmişti.

Yaptıklarının affedilir bir yanı olmadığını söyleyen Louis C.K. açıklamasını "Uzun ve talihli kariyerimi, istediğim şeyleri söyleyerek geçirdim. Artık bir adım geri atıp uzun bir süre dinleyeceğim" sözleriyle bitirmişti.

17-11/11/louie.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin