Taçsız Prenses 1. Bölümüyle Fox'ta başlıyor! Taçsız Prenses oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

FOX'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Taçsız Prenses, güçlü kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkmayı bekliyor. Taçsız Prenses dizisi oyuncuları kimlerdir? Taçsız Prenses dizisi konusu nedir? Taçsız Prenses 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Taçsız Prenses dizisi hangi gün başlıyor? İsmail Hacıoğlu kimdir? Taçsız Prenses dizisi Yağmur kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
10 Ocak 2023 - 10:16
Kültür Sanat

Fox'un dikkat çeken dizisi Taçsız Prenses bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Taçsız Prenses dizisi konusu nedir? Taçsız Prenses oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Taçsız Prenses dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İşte detaylar! Taçsız Prenses dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

23-01/12/evgin.jpg

Evgin (İsmail Hacıoğlu): Masal’ın sınıf öğretmeni ve manevi babası. Evgin dürüst, ilkeli, neredeyse Çalıkuşu’nun Feride’si gibi idealist bir öğretmen. Diğer taraftan da genç, eğlenceli, pırıl pırıl bir genç adam. Çalıştığı ilkokulda bütün öğrencilerin gözdesi. Ama karanlık bir yanı da var; misal, bir şiddet olayı yüzünden sürgün gelmiş Masal’ın okuluna. Bugün geçmiş travması yüzünden çok sıkı bir zengin düşmanı. Yetimhanelerde büyümüş, neredeyse bir sosyal eşitlik savaşçısı... Evgin, her şeyiyle Masal’ı korumaya kararlı.

23-01/12/yagmur.jpg

Yağmur (Sümeyye Aydoğan): Hep altın kafeslerde, para ve ayrıcalık içinde yüzerek büyümüş ama aslında son derece mutsuz bir genç kadın Yağmur. Piyanist olmak istiyor ama narkolepsi hastası, geceleri kabusların pençelerinde kıvranıp gündüzleri olur olmadık yerlerde küt diye uyuyakalıp duruyor. Uyurum korkusuyla sahneye bile çıkamıyor. Mehtap annesinin yıllar yılı süren sistematik baskısı altında nefes alamaz hale gelmiş artık, patlamak üzere. Ama sesini çıkaramıyor. Bu yüzden de aslında hiç öyle bir insan olmamasına rağmen bazen çevresindekilere hırçın davranabiliyor. Aslında Yağmur bir nevi Uyuyan Güzel… Tam potansiyelinin ortaya çıkması için beyaz atlı prensini bekliyor.

23-01/12/fuat.jpg

Fuat (Tolga Tekin): Masal’ın üvey babası, dolandırıcı, zevk düşkünü, nihilist ama şeytan tüylü. Zehir gibi akıllı ama zekasını fesatlığa kullanıyor. Fuat yıllar önce bambaşka bir adamdı ve lakabı ‘Fırtına’ydı. Ama bugün herkes onu ‘Fırıldak’ diye çağırıyor. Hayal kırıklıklarını bir umursamazlık maskesi altına saklamış, intikam alırcasına yaşayan, sadakatsiz, herkese her şeyi yapabilecek, alkolik bir adam Fuat. Masal’a da düpedüz işkence etmiyor asla, şiddete meyyal bir adam değil. Daha pis bir şey yapıyor ve üvey kızını çeşitli işlere koşuyor. Fuat iflah olmaz!

23-01/12/masal.jpg

Masal (Elif Kurtaran): Masal azıcık ilgi gösterilse pırıl pırıl parlayacak, zehir gibi akıllı, eline attığı hemen her işte başarılı, iyiler iyisi, güzeller güzeli, küçücük bir kız. Ama diğer yandan da ufacık yaşında hayat gailesine atılmış yorgun bir savaşçı, hayatta kalmak için hırsızlık yapmak, yalan söylemek zorunda bir nitelikli dolandırıcı, bir küçük haydut. Annesi hastalandığından beri, yaklaşık son 1 senedir, neredeyse kendi başına yaşıyor. Ama bunu annesinden saklıyor. Hayırsız üvey babası Fuat’la da sürekli mücadele halinde. Fuat, Masal’ın sırtından para kazanmak istiyor. Ama Masal’a diş geçirmek kolay değil. Kapışıyor, didişiyor, sürekli kavga ediyorlar…

Masal’ın en büyük hayali ve amacı bir gün annesinin ameliyat olup iyileşmesi ve tekrar beraber yaşamaları… Masal’ın bu uğurda yapmayacağı şey yok. Yanında sadık köpeği Köfte, Masal bu yolculukta dokunduğu bütün hayatları değiştirecek; hayatın içine sıkışmış, bütün o yarım kalmış masalları tamamlayacak.

Taçsız Prenses her Salı 20.00'de Fox'ta...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin