Talat Bulut'tan Altan Erkekli'ye şok eden cevap! Talat Bulut neden çıkıştı?

Yasak Elma dizisinde başrolde oynayan Talat Bulut, gazeteci Cengiz Semercioğlu'na röportaj veren Altan Erkekli'ye şok eden bir cevap verdi. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
20 Kasım 2018 - 10:07
Magazin

Yasak Elma dizisinde başrol oynayan ve adı sette taciz iddialarına karışan Talat Bulut, en son Çağan Irmak'ın yeni filmi Bizi Hatırla'da başrol oyuncusu olan Altan Erkekli'ye şaşırtıcı bir yorum yaptı. Başarılı oyuncu Altan Erkekli, Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda evinin taksitleri için "Şu borcum bitsin artık. 63 yaşımda, her gece onları düşünmekten bıktım." demişti.

18-11/20/altan-erkekli.jpg

Gazeteci Cengiz Semercioğlu'nun "Siz niye sıkıntıdasınız? Bir sürü dizi, film çektiniz..." sorusuna, "Herkes öyle düşünüyor, “O ne yapıyorsun paraları” diyorlar. Ama biz hep kısıtlı bütçeler aldık. Hiç gece hayatım, kumarım olmadı ama yine de birikimim yok. Dün de sayısal loto oynarken bir adam geldi, 'Biraz da bize bırakın paraları' dedi." cevabını veren Altan Erkekli, evinin taksitleri için ise "Şu borcum bitsin artık. 63 yaşımda, her gece onları düşünmekten bıktım." demişti.

Altan Erkekli'nin röportajının özellikle bu kısmı, birçok yerde haber oldu. Erkekli'nin bu sözünü Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programının resmi Instagram hesabı da "Tek mal varlığının evi olduğunu, onun da hâlâ taksitlerini ödediğini belirten oyuncu Altan Erkekli: 'Şu borcum bitsin artık. 63 yaşımda, her gece onları düşünmekten bıktım.'" notuyla paylaştı.

18-11/20/ikinci-sayfa.jpg

Talat Bulut'tan Altan Erkekli'ye şaşırtan yorum!

2.Sayfa Instagram hesabının yaptığı bu paylaşıma Talat Bulut'tan manidar bir yorum geldi. Bulut, paylaşımının altına şu yorumu yaptı:

"Ah canım Altan Erkekli kıyamam sana.Bu yüzden sen akbil kullanıyorsun.Her filmde oynamana rağmen 1.000.000 $ evin borcunu ödemekte çok zor.Ömrün uzun olsun @2.sayfaofficial"

18-11/20/screenshot_6.png

Talat Bulut'un Altan Erkekli'ye çıkışma nedeni sette yaşanan taciz olayıyla ilgili yaptığı yorum mu?

Talat Bulut'un Altan Erkekli'ye bu çıkışı, Yasak Elma setinde yaşandığı iddia edilen taciz olayıyla ilgili olarak sorulan soruya, Erkekli'nin verdiği, "Kendisiyle henüz konuşamadım ama her iki taraf içinde kötü bir durum tabii. Talat bir baba kendisini nasıl bu duruma düşürdü bilemiyorum. Bence sette ve işte çalışanlarla aradaki mesafeyi her zaman korumakta fayda var" yanıtını akıllara getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin