Nöbet dizisi oyuncuları belli oldu! Necati Şaşmaz'ın yeni projesinin detayları giderek belirginleşiyor!

Sevilen oyuncu Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizisi Nöbet'in oyuncuları belli oldu! Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Nurşah
20 Kasım 2018 - 09:44
Magazin

Kurtlar Vadisi dizisi ile büyük bir çıkış yapan ve Türk halkının hayranlığını kazanan Necati Şaşmaz Nöbet dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Merakla beklenen dizinin oyuncuları belli oldu! 

 

İLGİLİ İÇERİK

Nöbet dizisi oyuncuları belli oldu!

Önümüzdeki Ocak ayında Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkması planlanan dizinin oyuncu kadrosu da giderek belirginleşmeye başladı! Pana Film yapımcılığında ekrana gelecek olan dizide sevilen isimler yer alıyor. İşte Nöbet 7/24 oyuncuları!

Yurdaer Okur

18-11/20/yurdaer-okur-nobet-dizi.jpg

1974 doğumlu oyuncu an itibarıyla 44 yaşındadır. Ferhunde Hanımlar adlı dizi ile televizyon ekranlarına giriş yapmış ve günümüze dek pek çok dizi, film ve projede kendisini göstermiştir. Dadı, Evdeki Yabancı, Tatlı Hayat, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi:Pusu rol aldığı yapumlar arasında yer almaktadır.

Saygın Soysal

Sevilen oyuncu Saygın Soysal, geçen sene Çukur dizisinde de rol almış izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. 

Deniz Bolışık

18-11/20/deniz-bolisik-nobet-7-24.jpg

1982 doğumlu güzel oyuncu an itibarıyla 35 yaşındadır. Son olarak ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kanatsız Kuşlar adlı dizide rol almış ve büyük beğeni toplamıştır.

İbrahim Kendirci

18-11/20/ibrahim-kendirci-nobet-dizi-1542701532.jpg

Kavak Yelleri dizisi ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Payitaht Abdülhamid, Darısı Başımıza oyuncunun son olarak rol aldığı yapımlar arasında yer almaktadır...

Kaan Sevi

18-11/20/kaan-sevi-nobet-dizi.jpg

1995 doğumlu genç oyuncu an itibarıyla 23 yaşındadır. İlk olarak Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Adı Efsane dizisinde rol almıştır.

 Tuncay Beyazıt

18-11/20/tuncay-beyazit-nobet-dizi.jpg

 Deneyimli oyuncu an itibarıyla 54 yaşındadır. İkinci Bahar, Arka Sokaklar, Kardeş Payı, Kurtlar Vadisi:Vatan gibi projelerde yer almıştır.

Kürşat Alnıaçık

18-11/20/kursat-alniacik-nobet-dizi.jpg

56 yaşındaki oyuncu günümüze dek pek çok sinema ve dizi projesinde rol almıştır. Süper Baba, Deli Yürek, Berivan, MedCezir, Kara Sevda, Diriliş Ertuğrul rol aldığı projelerden bazılarıdır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin