Masterchef eleme adayı kim oldu? Potaya hangi isim girdi?

Tv8 ekranlarında ilgiyle takip edilen yarışma programı Masterchef dün akşam yayınlanan bölümde kim eleme adayı oldu? Ailelerin katıldığı yarışmaya Mehmet'in abisi de dahil oldu!

Nurşah
20 Kasım 2018 - 09:18
Yeni Bölüm

Masterchef 19 Kasım 2018 Pazartesi akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısındaydı. İlgiyle takip edilen yarışmada neler oldu? Masterchef potaya kim girdi?

18-11/20/masterchef-kim-eleme-adayi.jpg

Masterchef dün akşam ne oldu?

Dün akşamın kandil gecesi olması gerekçesi ile takım seçme yarışında şefler, Masterchef adaylarından kandil simidi yapmalarını istediler. En hızlı ve en güzel simidi ilk olarak yapan yarışmacı mavi takımın kaptanı olmaya hak kazanacaktı. Jüri üyeleri simitlerini hemen hemen aynı anda getiren Uğur ve Burcu arasında kararsız kalsalar da Burcu'yu mavi takım kaptanı olarak seçtiler. Burcu, mavi takım kaptanlığı için de Uğur'u seçti...

Burcu kendi takımına Kerem, Hakan ve Murat'ı seçti. Uğur'un takımında ise Esra, Meltem ve Mehmet yer alıyordu. Takım yarışmalarında ise kazanan Burcu'nun kaptanlığını yaptığı mavi takım oldu...

18-11/20/masterchef-kim-eleme-adayi-19-kasim.jpg

Masterchef eleme adayı kim oldu?

Potaya girecek adayların belirlenmesi için gerçekleşecek olan yarışmada, kırmızı takım adaylarını bir sürpriz bekliyordu. Mehmet'in abisi, Esra'nın babası Salih Muratoğlu, Meltem'in eşi ve Uğur'un babası yarışmaya dahil oldu! Bu esnada Mehmet'in bir diğer abisi de jürilere eşlik etmek amacıyla programa dahil oldu... Yarışmacıların kılavuzluğunda, aileler dana şinitzel ve patates salatası yaptılar. Uğur ve babasının hazırladığı tabak, Uğur'u dün akşam potaya girmekten kurtardı... Dün akşamın elemeye gidecek ilk ismi ise Esra Muratoğlu olarak belirlendi...

18-11/20/masterchef-esra-kim-1542696641.jpg

Masterchef Esra kimdir?

Masterchef Esra 1977 senesinde dünyaya gelmiştir, an itibarıyla 41 yaşındadır. Beden eğitimi öğretmenliği yapmasına karşın gönlünü yemek yapmaya kaptırmış ve yarışmaya katılmıştır. Yarışma esnasında  yemeklere yaptığı dereotlu ve yeşillikli dokunuşlarla şeflerin ilgisini üzerine çekmiştir. Dün akşam ekrana gelen bölümde Esra'nın babası Salih Muratoğlu da kızına yardım etmiş ve programa dahil olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin