Tamer Levent en büyük hatasını açıkladı!

Son olarak Camdaki Kız dizisinde rol alan usta oyuncu Tamer Levent, katıldığı bir programda hayatta en büyük hatasının ne olduğunu anlattı. Tamer Levent, iyi bir baba olduğunu düşünüyor mu? Tamer Levent ne için pişman? Tamer Levent kimdir?

ozan
11 Ekim 2023 - 16:46
Magazin

Kanal D'nin sevilen dizisi "Camdaki Kız"daki Rafet Koroğlu karakteriyle bir kez daha oyunculuğunu ortaya koyan usta sanatçı Tamer Levent, çağdaş drama konusunda ülkemizdeki öncü isimlerden biri. Bu alanda birçok projeye adını yazdıran Levent, katıldığı programda özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı.

'Bu ülkede hayal ettiğim şeyler olsun diye çalıştım'

Gökay Kalaycıoğlu'nun YouTube kanalına katılan Tamer Levent, "En büyük hatan neydi?" sorusunu samimiyetle cevapladı. Çok çalıştığı için çocukları ve eşiyle fazla zaman geçiremediğini belirten Levent, "Bu ülkede hayal ettiğim şeylerin olmasını istiyordum. Bunun ilk örneklerinin verilebilmesi için çalıştım. Ailemi bu süreçte bence çok ihmal etmedim ama o hazzı alamadım." ifadelerini kullandı.

23-10/11/tamer-leventt.jpg

Babalığını yetersiz görüyor

16 sene boyunca ailesine istediği kadar vakit ayıramadığını kaydeden Tamer Levent, "Babalığımı yaşadım ama bana yetersiz geldi" dedi.

'Acaba daha fazlasını yapabilir miydim?'

Levent, üzerine düşen işleri yaptığını ve baba olarak sevgisini göstermeye çalıştığını belirtirken, "Bu süreçte çok önlem almaya çalıştım. 'Acaba daha fazlasını yapabilir miydim?' diye düşündüm hep. Ailem bu konuyla ilgili yakınmadı. Bir kere oğluma bir konuyla alakalı bir şey söylediğimde bana 'Baba sen yoksun ki' demişti. O bana çok koymuştu." diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin