"Çöp Adam" bu akşam ekrana veda ediyor! Finalde neler olacak?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisi final bölümüyle bu akşam Star’da. Peki 29. bölümde neler yaşandı? Çöp Adam final bölümünde neler olacak? Çöp Adam'ın konusu ne? Çöp Adam dizisi final mi yapıyor? Çöp Adam dizisinin sonu mu geliyor? Çöp Adam dizisi ne zaman bitiyor? Çöp Adam dizisi neden final yapmak zorunda kaldı? Çöp Adam dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var? Çöp Adam'ın konusu ne? Çöp Adam reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
11 Ekim 2023 - 16:30
Kültür Sanat

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisi final bölümüyle ekrana veda ediyor. İşte detaylar!

İLGİLİ İÇERİK

ÇÖP ADAM FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Peri’nin Yavuz’u suçlaması Yavuz’un çok ağırına gider ve evi terk eder. Tamer Meryem’i ve ortalığı yatıştırmaya çalışırken Serkan da Azer’in yardımıyla Burak’ın izini sürer. Sarp, Peri ve Tamer’in akşam yemeğinde misafiri olur.

23-10/09/f7_xx_dxwaavs3k-1696854338.jpg

Yemekte Tamer’in kendisinden şüphelendiğini anlayan Sarp; planlarını hızlandırırken, tehlikeli bir oyun daha oynamak için harekete geçer. Serkan ve Tamer Burak ve Sarp’la ilgili parçaları birleştirirken; Sarp, kardeşleriyle kaçışları için hazırlıkları tamamlarlar.

23-10/09/f7_xru7w8aaw_a1-1696854313.jpg

Çöp Adam final bölümüyle saat 20.00'de Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin