Tansel Öngel, Yıldız De Bana'nın sunucusu oldu! Peki yarışma ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin jüri koltuğunda Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz’ün oturduğu yeni yarışması Yıldız De Bana'nın sunucusu belli oldu. Peki Yıldız De Bana ne zaman başlayacak? Yıldız De Bana'nın formatı ne? Yıldız De Bana yarışması ne zaman yayınlanacak? Büşra Pekin kimdir? Hülya Avşar kimdir? Zafer Algöz kimdir? Tansel Öngel kimdir?

Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında izleyicisi ile buluşacak.

İLGİLİ İÇERİK

Daha önce "Maske Kimsin Sen"de sunuculuğu üstlenen Tansel Öngel, yarışmanın durdurulmasının ardından "Yıldız De Bana"ya transfer oldu.

İLGİLİ İÇERİK

Yayınlanan ilk tanıtımı ile büyük merak uyandıran, jüri koltuğuna Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz’ün oturduğu yarışmanın yaratıcı yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstleniyor.

İLGİLİ İÇERİK

Yıldız De Bana ile ekrana dönecek olan sevilen oyuncu Büşra Pekin: “Bu program için çok heyecanlıyım. Sektöre yeni ve yetenekli isimler kazandırmayı amaç edinmiş bir program…Ve amaca doğru ilerlerken çok eğleneceğiz. Gençler için önemli bir fırsat, Kanal D ekranında yeteneklerini gösterecekler ve umarım jüri olarak biz de seyirci de izlemeye doyamayacağız.” dedi.

İLGİLİ İÇERİK

Ekran başındaki seyircilere eğlenceli vakit geçirtecek, 9 kadın 9 erkek yarışmacı olmak üzere toplam 18 yarışmacının yer alacağı, Pastel Yapım imzalı program “Yıldız De Bana” yakında Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin