Tansu Biçer Çukur dizisi kadrosuna katıldı!

Başarılı oyuncu Tansu Biçer Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna katıldı!

Nurşah
06 Şubat 2019 - 17:31
Gündem

Show Tv ekranlarında her pazartesi akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan ve her yeni bölümle birlikte heyecan dozunu giderek artıran Çukur dizisi kadrosuna Tansu  Biçer katıldı!

19-02/06/tansu-bicer-cukur-yucel.jpg

Tansu Biçer Çukur dizisinde!

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Çukur dizisinin kadrosuna Tansu Biçer dahil oldu. Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Kemal karakteri ile karşımıza çıkan yetenekli isim Çukur dizisinde de kilit bir karaktere hayat verecek.

19-02/06/tansu-bicer-yeni-dizi-cukur-1549458127.jpg

Yücel karakterini ile izleyici buluşacak olan Altın Portakal ödüllü Tansu Biçer dizide ilk başlarda gizemli halleri ile dikkat çekecek ve ilerleyen zamanlarda asıl kimliği ortaya çıkacak... Yücel'in hangi tarafta olacağı ise henüz izleyici ile paylaşılmadı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin