Taş Kağıt Makas 8. Bölümde Harun, Umut'u davada alt etti! Rüya, abisinin işlediği cinayeti öğrenecek mi?

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Kanal D’nin kadrosu ve senaryosuyla sezona iddialı giriş yapan dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu 8. bölümüyle ekrana geldi. Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu 8. bölümde neler yaşandı? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu 9. bölümde neler olacak? Taş, Kağıt, Makas dizisinde kimler rol alıyor? Taş, Kağıt, Makas dizisi uyarlama mı? Kore uyarlaması Remember: War Of The Son dizisinin hikayesi ne? Taş, Kağıt, Makas dizisi nerede çekilecek? Taş, Kağıt, Makas hangi kanalda yayınlanacak? Ekin Koç kimdir? Serra Arıtürk kimdir? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
25 Nisan 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”, aksiyon dolu 8. Bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

TAŞ KAĞIT MAKAS: HAYATIN OYUNU 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İçine düştüğü tuzaktan kurtulmanın yollarını arayan Umut, Alev’in de yardımıyla kendini aklayacak bir yola girmeyi başarır. Ama Harun Yakar ve Kadri Palaz’la da görülecek bir hesabı daha vardır. Rıza’nın sağlık durumunun kötüye gitmesiyle birlikte, Umut için zaman daralmaya başlar.

Alev’e karşı olan takıntısı günden güne artmaya başlayan Fecir, yaşadığı bir kırılmayla birlikte dibe doğru sürüklenir. Eski Fecir’in kalıntıları yeniden günyüzüne çıkar. Fecir, Umut tehdidiyle mücadele ederken daha büyük bir düşmanla; kendiyle yüzleşmeye başlar.

Harun Yakar, herkes için en doğru kararları verdiğini düşünürken; kendini büyük bir sınavın ortasında bulur. Üstelik bu sınav, Kadri abisinin hayatını yakından ilgilendirir. Yıllar önce bir çocuk olarak karşısına çıkan Umut, şimdi rakip avukatı olacaktır. Tecrübe ve hafıza karşı karşıya gelir. Bu büyük kapışmadan kim galip çıkacaktır? Harun Yakar mı? Umut Tanrıkulu mu?

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümü ile 01 Mayıs Çarşamba akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin