Tefo & Seko imparatorla listeleri sallayacak

“Kara Üzüm Habbesi” düetiyle tıklanma rekorları kıran Tefo & Seko, bu kez İbrahim Tatlıses imzalı “Tabi Tabi” ile dinleyicilerle buluşuyor.

Berfin Sengil
25 Nisan 2024 - 14:51
Magazin

Geçtiğimiz yıl İbrahim Tatlıses ile çıkardıkları “Kara Üzüm Habbesi” düetiyle tıklanma rekorları kıran Tefo & Seko ikilisinden yepyeni bir çalışma geliyor. Sosyal medya platformlarında tanıtımı yayınlandığı andan itibaren beğeni yağmuruna tutulan yeni parça “Tabi Tabi” ile ünlü rapçiler yine rekor kırmaya aday.

İbrahim Tatlıses’in tam 21 yıl önce yayınladığı ve müzik dünyasının en sevilen şarkıları arasında yerini alan “Tabi Tabi”, Tefo & Seko ve İbrahim Tatlıses’in feat çalışmasıyla yeniden hayat buldu. Bir Altan Çetin eseri olan şarkı, Muhammed Tevfik Tepe (Tefo)’nin ilave sözleri ve bestesi, Remzi Kıraç’ın düzenlemesiyle dinleyicileri çok heyecanlandıracak.

Arabesk, pop ve rap müziğin harmanlandığı çalışmada şarkının kendisi kadar klibi de olay yaratacak. Hem tempolu hem de eğlenceli klibin yönetmen koltuğunda ise Amiral oturuyor.

"Tabi Tabi", 26 Nisan Cuma günü tüm dijital platformlarda ve Poll Production YouTube kanalında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin