Tek Yürek dizisi ne zaman başlayacak sorusu cevap buldu! Tek Yürek yayın tarihi...

Tek Yürek adlı dizinin yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
30 Ocak 2019 - 12:19
Yeni Bölüm

İsmi ilk olarak Sıfır Noktası olarak açıklanan ve daha sonra Tek Yürek olarak değiştirilen, kadrosunda ise Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Vildan Atasever, Tayanç Ayaydın gibi oyuncuların yer aldığı Tek Yürek dizisinin yayın tarihi nihayet belli oldu.

Müjdesi verildiği andan beri merakla beklenen ve gerçek bir hikayeye dayanan Tek Yürek dizisinin hazırlıkları tamamlanmak üzere. Tanıtım filmleri paylaşılan Tek Yürek dizisi, TRT1 ekranları için Degas Film tarafından hazırlanıyor. 

19-01/30/tek-y.png

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği ve bir umut hikayesinin anlatıldığı Tek Yürek dizisi, umudun çoktan kesildiği gençlere fırsat tanıyan Halit'in ve o gençlerin duygu dolu hikayesini anlatacak.

Tek Yürek ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu!

Uzun süredir merakla beklenen gençlik dizisi Tek Yürek'in yayın tarihi belli oldu. İlgi çeken dizinin ilk bölümü, 7 Şubat Perşembe akşamı TRT ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin