Tek Yürek dizisinin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin diziden ayrıldı yerine başka yönetmen geldi!

Tek Yürek dizisinin yönetmeninin, yakında başlayacak olan diziden ayrıldığı konuşuluyor.


04 Şubat 2019 - 17:18
Magazin

Kadrosunda Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Vildan Atasever, Tayanç Ayaydın gibi oyuncuların yer aldığı ve ismi ilk olarak Sıfır Noktası olarak açıklanan Tek Yürek dizisi, yayınlanmak için gün sayarken, dizinin yönetmen koltuğuna oturan isim Mehmet Ada Öztekin'in diziden ayrılacağı iddiaları konuşulmaya başladı. 

TRT1 ekranlarında yayınlanmak üzere Degas Film tarafından hazırlanan  'Tek Yürek' dizisi, ilk bölümüyle perşembe akşamı seyirciyle buluşacak. Gerçek bir başarı öyküsünü ekrana taşıyacak olan dizide ailesi ile birlikte yeni bir başlangıca hazırlanan buz hokeyi koçu Halit'in, mahallenin gençlerinden kurduğu takımla yaşadığı maceraların anlatılacağı dizi bir süredir merakla bekleniyor. 

Dizi merakla beklenir ve oyuncular da heyecanla yayın gününü iple çekerken, dizinin yönetmen koltuğuna oturan ve daha önce başarılı işlere imza atmış olan Mehmet Ada Öztekin'in, Tek Yürek dizisinin kadrosundan ayrıldığı iddia edildi. Medyatava'nın bu iddiasına göre: üçüncü bölümü çekilen dizide flaş bir ayrılık yaşandı ve yönetmen Mehmet Öztekin diziden çekildi. 

Çalışma arkadaşlarına attığı mesajla projeden ayrıldığını duyuran Öztekin'in yerine ise Nezahat Coşkun görev yapıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin