Tekin Aral’ın unutulmaz çizgi romanı "Tarzan ve Arap Kadri" film oluyor! Ünlü isimler başrolde!

Tekin Aral’ın Fırt dergisinde çizdiği "Tarzan" adlı unutulmaz çizgi romandan esinlenerek beyaz perdeye aktarılacak filmin yakın zamanda çekimleri başlıyor. Peki Arap Kadri ve Tarzan filmi ne zaman vizyona girecek? Arap Kadri ve Tarzan filminin konusu ne olacak? Arap Kadri ve Tarzan filminde kimler rol alacak? Arap Kadri ve Tarzan filminin çekimleri ne zaman başlıyor? Arap Kadri ve Tarzan filmi ne zaman, nerede çekilecek? Arap Kadri ve Tarzan filmi uyarlama mı? Ahmet Mümtaz Taylan kimdir? Zeynep Çamcı kimdir?

Volkan Usta
08 Eylül 2023 - 13:10
Kültür Sanat

Tekin Aral’ın İlk kez 1976 yılında Fırt dergisinde İrfan Sayar’ın fırçasıyla boy gösteren Tarzan ve Arap Kardi çizgi romanı sinemaya aktarılıyor. İşte detaylar!

23-09/06/0z8kgltjuxfftuu13vd-1693984733.jpg

Ormandaki eğlenceli ortamı severlerine aktaran çizgi roman “Arap Kadri ve Tarzan” filminin çekimleri ay sonunda başlıyor. Filmde Arap Kadri’ye Ahmet Mümtaz Taylan hayat verecek.

23-09/06/1622048939931-leyla-ile-mecnun.jpg

Tutkunları tarafından koleksiyonları yapılan çizgi romanın yıllar sonra sinemaya aktarılacağı filmin başrol kadın oyuncusu da Zeynep Çamcı oldu. Çekimlerinin 20 günde tamamlanması planlanan filmde Çamcı, Arap Kadri‘nin varlığından haberdar olmadığı kızı “Hülya”ya hayat verecek.

23-09/06/24s3o_1662109430_682.jpg

Romanda kural tanımaz bir adam olan Arap Kadri, şehir hayatına uyum sağlayıp ormana gelmiş, ormanda adil bir düzen kurmuş olan Tarzan’ın ortamını bozunca da çatışmalar yaşanacaktır. Ayrıca “Arap Kadri ve Tarzan” filminin yönetmen koltuğunda Altın Portakallı yönetmen Emre Kavuk oturacak. Şimdiden merak uyandıran filmin görüntü yönetmenliğini Ömer Yılmaz yapacak. 

23-09/08/necip-memilli-1.png

Senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen’in yazdığı filmde Tarzan’ı canlandıracak isim de belli oldu. Erkan Kolçak Köstendil ve Özgürcan Çevik‘in de adının geçtiği rol Necip Memilinin oldu.

Powehouse7 Film, DMC, NETD ortaklığında çekilecek filmin 15 Aralık’ta vizyona girmesi planlanıyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin