Ev adresini öğrenerek kendisini sosyal medyada taciz ettiği, şoförüne tehditler savurduğu gibi nedenlerle “Can güvenliğim tehlikede” diyen Teoman, takıntılı olduğunu söylediği hayranı hakkında şikâyetçi oldu
Teoman, kendisini takip eden ve sosyal medyada taciz eden hayranı A.A.’dan şikâyetçi oldu. Savcılık, Teoman’ın oturduğu semtte, bakkal ve markette kendisini bekleyen kişi hakkında soruşturma başlattı.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Teoman kendisini sosyal medyadan sürekli rahatsız eden, ayrıca ev adresini öğrenen hayranı A.A.’yı savcılığa şikâyet etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan suç duyurusu dilekçesine göre, A.A. adlı kadın sosyal medyada Teoman‘la ilgili taciz boyutuna varan mesajlar paylaşıyordu.
Soyismini Değiştirmiş
A.A. soyadını değiştirerek Teoman‘ın soyadı olan ‘Yakupoğlu‘nu kullanmaya başladı. Sosyal medyada yalnızca Teoman‘la ilgili içerikler paylaşan A.A, şarkıcının paylaşımlarının altına da “Cumartesi geleceğim, evde ol“, “Canım seni görmek istiyor” gibi yorumlar yapmıştı.
Bu kişi daha önce de Teoman‘ı, şoförüyle ilgili olarak “Serkan Koç’u dizginle, yoksa sen bilirsin” diyerek tehdit etmişti.
Ünlü şarkıcıyla ilgili cinsel içerikli beyanlarla asılsız iddialarda da bulunan A.A., aleyhine korunma kararı olmasına rağmen, “Hâkim bey bu şahsın beni kendine aşık etmeye çalışması çok aşikâr. Nikâh şahidim olur musunuz?” şeklindeki konuşmalarla tacizlerini sürdürdü.
Can Güvenliğinden Endişe Duyuyor
Teoman‘ın avukatı şikâyet dilekçesinde; A.A.’nın, Teoman‘ı görmek için ünlü şarkıcının oturduğu bölgedeki market ve bakkallarda adeta pusuya yattığını, hayranlıktan çok takıntılı bir ruh hali içerisinde olduğunu belirterek, “Şüpheli, ısrarlı ve planlı şekilde müvekkilin huzur ve sükûnunu bozmuştur. Müvekkili ısrarla takip eden A.A’nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır. Müvekkil, dışarıya çıktığında sürekli A.A. ile karşılaşma korkusu içinde yaşamaktadır. Sürekli izlenildiği düşüncesine giren müvekkil, can güvenliğinden ciddi derecede endişe duymaktadır. Bu nedenle kendisinden şikâyetçiyiz” ifadelerini kullandı.
Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı.