Show TV'nin sevilen dizisi "Aile" ekranlara mutlu sonla mı veda edecek?

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Aile final bölümüyle bu akşam ekrana veda ediyor. Peki Aile 29. bölümde neler yaşandı? Aile 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aile'nin 30. bölümde neler olacak? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi nerede çekiliyor?

Volkan Usta
30 Ocak 2024 - 16:29
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Aile’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Alper Çankaya ile usta oyuncular Ayda Aksel ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aile final bölümüyle ekrana gelecek. Düğün çıkışı uğradıkları saldırıdan sonra başta Aslan olmak üzere tüm Soykanlar büyük bir acıyla sınanır. Aslan, Ferman’ı bulmak için harekete geçerken; Hülya ise ailesine yaşatılanların bedelini Kıymet’e de ödetmek ister. Bu uğurda ona yol gösteren kişi ise Devin olacaktır.

Diğer taraftan Devin’in hamileliğinde riskli bir dönem başlar. Artık Devin ve bebeği için hayati bir tehlike söz konusudur. Geçen zamanla birlikte bu riskli gebeliğin semptomları da kendini hissettirmeye başlar. Acaba Devin, evladını sağlıkla dünyaya getirebilecek midir?

Hamilelik sürecinin ilerlemesiyle Devin ve bebeği için hayati risk de gittikçe artar. Bugünlerde Devin, evladının annesiz büyüme ihtimaliyle yüzleşirken; herkesten sır gibi sakladığı bir hazırlık içerisine girer. Aslan ise yine böyle bir günde Devin’e ulaşamayınca soluğu yanında alır. Ancak hiç beklemediği bir şeyle karşılaşacaktır. Acaba Devin’in herkesten sakladığı bu büyük sır nedir?

Tüm aile hayırlı bir iş için bir araya toplanır. O gece yaşanacak büyük bir sürpriz Aslan ve Devin’i en büyük mücadelelerine götürecektir. Acaba Aslan ve Devin, uğruna büyük savaşlar verdikleri kendi ailelerini kurup hikayelerini mutlu sonla bitirmeyi başarabilecekler midir?

Aile’ final bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin