Teşkilat 82. Bölümde Ömer ve Neslihan sonunda yüzleşti!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 82. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 82. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 83. bölümünde neler olacak? Teşkilat 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
06 Kasım 2023 - 09:40
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat, dördüncü sezonunda da aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Teşkilat, yeni sezonda kadroya dahil olan oyuncuları, yeni mekanları ve izleyiciyi her daim şaşırtan yeni hikayesiyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

TEŞKİLAT 82. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Neslihan'ın davete gelişiyle beklenmedik bir durum yaşansa da ekip Ömer’in liderliğinde görevine devam etti. Neslihan da karşısında kendi ekibinin operasyonda olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı. Ömer, Neslihan’a güvenliği için hemen daveti terk etmesini söyledi ancak Neslihan ekibini yalnız bırakmayarak operasyon bitene kadar orada kalacağını söyledi.

23-11/03/cns_0298.JPG

Son anda otelde Türk istihbaratının olduğunu öğrenen Gökhan, Milorad’la olan konuşmasını değiştirerek kendisini temize çekti. Gökhan’ın oyun değiştirmesine rağmen Ömer, Milorad’ı konuşturdu. Bu sırada otelde yaşanan çatışmada Gökhan yaralandı. Milorad’ın itiraflarıyla Mehmetçik’e atılan iftira ortadan kalkarken Çetnik terör hücreleri çökertildi ve Bakanları tehlikeye atan faktörler ortadan kaldırıldı. 

23-11/03/cns_1265.JPG

Ömer her ne kadar Gökhan konusunda Nelishan’ı etkilese de, Gökhan’ın Milorad’la yaptığı konuşma ve Çetnikler tarafından vurulması Neslihan’ın kafasının karışmasına sebep oldu. Gökhan konusunda geri adım atmamakta kararlı olan Ömer, Gökhan’ın Horus kod adlı Şirket yetkilisi olduğunu ispatlamak için ekiple birlikte çalışmaya başladı. Ömer, Gökhan’ı hastanede ziyaret ederek ona gözdağı verirken yatağının altına bir verici yerleştirdi. Gökhan'ın hastanedeki önemli bir ziyaretçisi de Şirket’te görevli olan ve aynı zamanda Gökhan’la da sevgili olan Scarlett oldu. Scarlett, Gökhan’a devam etmesi gerektiğini söyledi ve onu hastaneden çıkarken yalnız bırakmadı.

 

23-11/03/cns_0125.JPG

Bu sırada Gökhan’ı yakın takibe alan Korkut, hastanede ailesi tarafından darp edilen Sena’nın yardımına koştu. Genç kızın ailesine önce doktorlara olan tavırlarından dolayı dersini veren Korkut sonra da Sena’nın tedavisini üstlendi. Ekip, Gökhan’ın gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için Bulgaristan’a doğru yola çıkarken Nelishan da aklındaki soru işaretleri ile Gökhan’ın evine gitti. Ancak Gökhan’ın evinde gizlice saklanan Scarlett Gökhan’ın bir adım önde olmasını sağladı. Gökhan’ın Bulgar bir telefon numarasıyla aranması ise Neslihan’ın dikkatini çekti.

23-11/06/cns_2621.JPG

Teşkilat, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin