Teşkilat 91. Bölümde Ömer işkenceye maruz kaldı! Cihangir şehit oldu!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 91. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 91. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 92. bölümünde neler olacak? Teşkilat 92. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
15 Ocak 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.  

TEŞKİLAT 91. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer’in yakalanmasıyla Neslihan masada, ekip ise sahada Ömer’i bulmak için seferber oldular. Cihangir yaptığı büyük hata sonucunda açığa alındı. Ancak bu durum Cihangir’i durdurmadı ve  Ömer’i bulmak için kaçak yollarla Beyrut'a Pehlivan ve Korkut’a destek olmaya gitti. Neslihan ise bir yanda Ömer için endişelenirken diğer yandan da Cihangir’in hamlesiyle büyük bir üzüntü yaşadı. Anton, Ömer’i Şirket tarafından Cehennem Çukuru ismi verilen kimsenin bilmediği bir yerde tutmaya başladı. 

Ömer, burada ele geçirilen başka istihbaratçılar olduğunu da gördü. İşkence altında olan Ömer yaptığı planla bulunduğu yerden kaçmayı başardı. Bu sırada farklı bir bölgede çatışmada olan Cihangir, Anton’u ele geçirdi. 

Neslihan ve ekip hem vatan hem de canları konusunda Ömer’e itimat ederler. Bu yüzden operasyonu başarıyla tamamlamak için bütün riskleri göze alırlar.

Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin