Teşkilat 93. Bölümde ekip sorgulandı! Ömer, Kaptan'ın abisiyle karşı karşıya geldi!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 93. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 93. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 94. bölümünde neler olacak? Teşkilat 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
29 Ocak 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilatdün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. 

TEŞKİLAT 93. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihangir’in intikamını almaya kararlı olan Ömer, Kaptan’ın peşine düştü. Tüm ekip Kaptan’a ulaşmak için kolları sıvadı. Kardeşini kaybeden Neslihan ekibinden kimsenin daha fazla zarar görmesini istemeyince Ömer’le amaçları uğruna tekrar karşı karşıya geldi. Neslihan konuyu masa başında çözmek isterken Ömer ise gözünü karartmış bir şekilde operasyonunu bitirmek için ekiple birlikte Almanya’ya doğru yola çıktı.

Diğer yanda Kuru Kanal projesi için paydaş ülkelerin desteklerini çekmesi projenin ertelenmesine yol açacağından Neslihan projeyi ayakta tutmak için seferber oldu. Oğlunun bu proje uğruna öldüğünü ve ne olursa olsun projeyi tamamlamaya kararlı olan Çetin ise projenin direktörlük görevine talip olduğunu açıkladı. Emekliliği bırakıp yeniden aktif olarak göreve başlamak isteyen Çetin, Cihangir’in ölümünün suçlusu olarak gördüğü Ömer’i Teşkilat’tan uzak tutmak için elinden geleni yapacağını da söyleyerek Neslihan’ı şaşkınlığa uğrattı.

Almanya'da yapılan operasyon sırasında ekibin Alman istihbaratının eline geçmesiyle zor anlar yaşayan Neslihan; Gizem, Pehlivan ve Korkut'u kurtarmak için bir anlaşma yaptı. Kaptan’ı ele geçiren Ömer de anlaşmaya uyarak hareket etmek istedi. Fakat ekibin ve Ömer’in karşısına çıkan sürpriz biri Türkiye’ye dönmelerine engel olmaya çalıştı.

Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin