Teşkilat 94. Bölümde Neslihan ve Ömer deşifre oldu! Sacide annenin canı tehlikeye girdi!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 94. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 94. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 95. bölümünde neler olacak? Teşkilat 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
05 Şubat 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilatdün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. 

TEŞKİLAT 94. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alman istihbaratı Pehlivan, Gizem ve Korkut’u şirketin adamlarına teslim etti. Diğer yanda Ömer, Kaptan’ın ağabeyi Kambur ve adamlarına karşı mücadele etmeye başladı.  Pehlivan, Gizem ve Korkut çıkan çatışmanın ardından adamların elinden kurtulmayı başardılar ve Ömer’e destek olmak için yola çıktılar. Ömer ne kendini ne de Kaptan’ı teslim etmedi. Gözü dönen Kambur, kendi kardeşini de öldürmek pahasına Ömer’le ikisinin bulunduğu güvenli evi ateşe verdi. Korkutların son anda yetişmesiyle Ömer alevlerin ortasından kurtuldu, Kambur ise kaçtı. Ekibin sağ salim dönmesiyle Neslihan derin bir nefes aldı.

Cihangir’in intikamını alan ekip hızla yeni düşmanları Kambur’un peşine düştü. Ömer’e kafayı takan Kambur, Ömer ve onun hayatına dair her şeyi yakın takibe alarak Ömer’e tehditler savurdu. Ömer de sevdiklerini korumak için harekete geçti.

Kendi planını devreye sokan Çetin, Neslihan’ın gözleri önünde vuruldu. Neslihan hemen babasını kurtarmak için seferber oldu. Sena’nın güvenlik taramasında geçmişinde bir kaçaklıkla ilgili kaydı bulunması Ömer'in kafasında soru işaretlerine sebep oldu. Karagah’a saldırı planı yapan Kambur, Ömer ve ekibi tuzağa düşürmek için onları yanlış iz peşine yönlendirmek istedi. Karargah’ın deşifre olduğunu anlayan Nazlı hemen imha protokolünü devreye soktu. Durumdan haberdar olan ekip apar topar karargaha gitti. Ancak Nazlı’yı göremeyince büyük bir korku yaşandı.

Teşkilat, yeni bölümüyle 11 Şubat Pazar günü saat 20.00'de TRT 1'de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin