Teşkilat dizisi ekibi ‘Çanakkale Şehitler Anıtı’nda!

Teşkilat, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için özel bir çekim gerçekleştirdi. Teşkilat'ın 100. bölümünde neler olacak? Teşkilat 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
15 Mart 2024 - 10:53
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, bu hafta ekrana gelecek yüzüncü bölümünün çekimlerini Türkiye’nin en özel yerlerinden birinde gerçekleştirdi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için Çanakkale’ye giden ekip hem duygusal hem de gurur dolu sahnelere imza attı.

17 Mart Pazar günü ekrana gelecek dizinin yeni bölümünde Çanakkale Şehitleri unutulmadı. Her yıl büyük bir saygı ve minnetle anılan şehitlerimiz bir kez de Teşkilat ekibi tarafından anıldı. Milli ve manevi değerleri el üstünde tutan dizinin yeni bölümünde unutulmayacak anlar yaşandı.

Teşkilat, yüzüncü bölümüyle 17 Mart Pazar günü saat 20.00’de TRT 1’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin