Teşkilat dizisine taze kan! Hangi güzel oyuncu diziye dahil oldu?

TRT'nin başrollerinde Deniz Baysal ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı dizisi Teşkilat'a başarılı bir oyuncu dahil oluyor. Peki Teşkilat dizisine hangi oyuncu dahil oluyor? Diziye katılacak isim kim? Teşkilat'a katılacak isim hangi karakteri canlandıracak? Teşkilat'ın konusu ne? Teşkilat'ın Siyah İnci'si kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kimdir?

Volkan Usta
23 Mart 2023 - 10:18
Yeni Bölüm

TRT 1’de yayınlanan, üç sezonluk başarısına hız kesmeden devam eden Teşkilat’ın kadrosuna ünlü oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat dahil oldu. Bayat, ‘Siyah İnci’ karakteriyle dizideki karanlık tarafta yerini alacak.

Zeynep Tuğçe Bayat: Güzel ve Naif | Women's Shine Magazine

Asıl adı ‘Suzanne’ olan Siyah İnci, gençlik yıllarından itibaren yeteneği ile tüm istihbarat servislerinin dikkatini çekmiş. Kendi başarısının da farkında olan Suzanne yalnızca kendi menfaati doğrultusunda çalışmaya başlar. Hartley’in planlarını gerçekleştirmesine yardımcı olmak için Türkiye’ye gelen ‘Siyah İnci’ aynı zamanda Ömer ve Zehra’nın geçmişindeki büyük sırrın da kilit ismidir. Suzanne’nin gelişi Teşkilat’ta yeni gelişmelerin habercisi olacak.

Teşkilat Pazar akşamı yeni bölümüyle TRT 1’de...

İLGİLİ İÇERİK
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin