Teşkilat'ın yıldızları Murat Yıldırım ve Deniz Baysal'ın eğlenceli anları büyük beğeni topladı!

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi ‘Teşkilat’ın sevilen başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Deniz Baysal hayranlarından gelen soruları yanıtlayarak eğlenceli anlar yaşadı. Peki Teşkilat'ın son bölümünde neler yaşandı? Teşkilat 76. bölümde neler oldu? Teşkilat 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat 76. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Teşkilat'ın 77. bölümünde neler olacak? Teşkilat'ın 77. bölümünde Ömer ve Zehra arasında neler olacak?

Volkan Usta
05 Haziran 2023 - 16:10
Kültür Sanat

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi ‘Teşkilat’ın sevilen başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Deniz Baysal hayranlarından gelen soruları yanıtladı. TRT 1’in sosyal medya hesaplarında yayınlanan videoda ikilinin eğlenceli halleri büyük beğeni topladı.

23-06/05/cns_3301.jpg

Canlandırdıkları ve izleyicilerin içselleştirdiği ‘Ömer’ ve ‘Zehra’dan setteki anılarına, birbirlerinin öne çıkan özelliklerinden yaşadıkları zorlu anlara kadar her şeyin konuşulduğu soru-cevap videosunda dizideki kadar uyumlu gözüken oyuncular, muzip hareketleriyle de oldukça sempatik gözüktü.

23-06/05/cns_8995.JPG

‘Unutamadığınız bir replik söyler misiniz?’ sorusu için iki oyuncunun da aklına gelen ilk replik 60.Bölümde Ömer’in Zehra’ya söylediği ‘Sevdin mi sen beni?’ oldu. Soruya ek olarak Deniz Baysal özellikle işkence sahnelerinde gelişen diyalogları sevdiğini ve o sahnelerin ayrı bir duygusu olduğunu dile getirdi.

23-06/05/cns_2076.JPG

‘Dizideki karakterlerinize bir tavsiye verecek olsanız bu ne olurdu?’ sorusuna ise yüzleri güldüren bir cevap veren Deniz Baysal, Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Ömer’e ‘Bu kadar trip kalbe zarar, on yıl olmuş artık lütfen’ dedi.

23-06/05/cns_1243_rt.jpg

Teşkilat’ yeni bölümleriyle her pazar TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin