The 100 5. sezona yeni bir kötü daha! Mike Dopud kadroya katılan son isim oldu!

The CW kanalının sevilen dizisi The 100'ın 5. sezon oyuncu kadrosu genişliyor.

Volkan Küçükel
25 Aralık 2017 - 23:51
Gündem

Yeni sezona yeni kötü! Clarke Griffin'in artık arkasını her zamankinden daha fazla kollaması gerekecek!

The CW'nun Kass Morgan'ın aynı isimdeki kitabından Jason Rothenberg öncülüğünde geliştirilen popüler dizisi "The 100"ın 5. sezonuna doğru oyuncu kadrosu haberleri ulaşmaya devam ediyor.

Son dönemde Starz'ın Power dizisinde Jason Micic rolüyle izlediğimiz Mike Dopud tekrar eden kilit bir rolle The 100'ın yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

DOPUD'UN DİZİDEKİ ROLÜNÜN DETAYLARI

Peki, Dopud'u dizide nasıl rolde izleyeceğiz?

Aktör dizide sezon finalinde beliren gizemli gemideki Eligius tutsaklarından biri olan Vinson karakteriyle karşımıza çıkacak.

17-12/25/mike-dopud.jpg

Diğer mahkumlardan farklı görüntüsü ile dikkat çeken ve azılı bir suçludan ziyade profesör görünümünde olan Vinson'un bu görünümüne pek aldanmamak gerekiyor! Vinson gerçekte acımasız bir seri katildir.

49 yaşındaki Kanada doğumlu Mike Dopud, kablolu televizyon kanalı Starz'ın poüler dizisi Power'da Jason Micic karakteriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Lethal Weapon (Christian Orloff), iZombie (AK Fortesan) ve Arrow (Viktor) oyuncunun yakın geçmişte konuk oyuncu olarak yer aldığı bazı yapımlar arasında bulunuyor.

YENİ SEZONA YENİ YÜZLER

Lola Flanery (Shadowhunters), Jordan Bolger (Peaky Blinders), Ivana Milicevic (Banshee) ve İspanyol aktör William Miller dizinin 5. sezonunun diğer yeni yüzleri.

17-12/25/mike-dopud-foto.jpg

Alloy Entertainment, Warner Bros. Television ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında; Rothenberg ve Leslie Morgenstein'ın yürütücü yapımcılığında hazırlanan The 100'ın yeni sezon bölümleri 2018 senesi içinde The CW ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin