The Affair 3. sezonun sürpriz isimleri

Showtime'ın ses getiren dizilerinden The Affair'in yeni sezon çekimleri sürerken diziyle ilgili oyuncu kadrosu haberleri de gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
29 Ağustos 2016 - 00:43
Yeni Bölüm

Showtime'ın ses getiren dizilerinden The Affair'in yeni sezon çekimleri sürerken diziyle ilgili oyuncu kadrosu haberleri de gelmeye devam ediyor.

Guy Burnet (Ray Donovan), Showtime'ın drama dizisinin 3. sezonuna katılan son isim oldu.

BURNET'IN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Tekrarlayan bir rolle sezon içinde karşımıza çıkacak Burnet; Noah Solloway (Dominic West) ile yolları kesişecek olan bir lisansüstü öğrencisi ve kampüs hovardası olarak nitelendirilen Mike Cornwall karakterine hayat verecek.

Amazon'un yeni sezonu yaklaşmakta olan Hand of God dizisinde de karşımıza çıkmaya devam edecek 33 yaşındaki Guy Burnet; son dönemde Chicago Fire (Grant) ve Ray Donovan (Casey Finney) gibi dizilerde de rol almıştı.

16-08/28/guy-burnet.jpg

YENİ SEZONUN DİĞER YENİ YÜZLERİ

Ünlü Fransız aktris Irène Jacob, Noah (Dominic West) için olası bir sevgili adayı Juliette Le Gall karakteriyle dizinin üçüncü sezon oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim olmuştu. Brendan Fraser ve Jennifer Esposito da yeni sezonun sürprizlerinden olacak.

Kadın-erkek ilişkilerini, evlilik dışı ilişkilere farklı perspektiflerden bakarak ilgi çekici bir hikaye anlatım tarzına sahip olan The Affair'de Dominic West, Maura Tierney, Ruth Wilson ve Joshua Jackson gibi isimleri izliyoruz.

3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Uygulayıcı yapımcılığını Sarah Treem, Hagai Levi ve Jeffrey Reiner'ın üstlendiği dizinin 3. sezon çekimleri New York'ta sürüyor.

Dizinin yeni sezonu 20 Kasım Pazar akşamı Showtime ekranlarında başlayacak.

The Affair 3. sezonuyla sonbaharda dönüyor:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin