The Affair 5. sezon fragmanı yayınlandı! Yeni sezonda kim var kim yok?

Showtime'ın The Affair dizisinin final sezonu yaklaşırken sezonun ilk tanıtım videosu yayınlandı. The Affair 5. sezon ne zaman?

Beşinci ve final sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan Showtime'ın "The Affair" dizisinin yeni sezonu için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

THE AFFAIR 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Altın Küre ödüllü dramanın final sezonu 25 Ağustos Pazar günü prömiyerini gerçekleştirecek.

Geçen sezonun dehşet verici olaylarının ardından seçimlerinin sonuçlarıyla karşılaşacak karakterler, geleceklerini gerçekten değiştirmek istiyorlarsa öncelikle geçmişle yüzleşmeleri gerektiğinin farkına varıyorlar.

19-06/23/the-affair-5-sezon.jpg

THE AFFAIR FİNAL SEZONU OYUNCU KADROSU

Dominic West, Maura Tierney, Sanaa Lathan gibi isimleri görmeye devam edeceğimiz yapımın final sezonunda Anna Paquin'i (True Blood) de yeni bir yüz olarak izleyeceğiz.

Paquin dizide Alison ve Cole'un şu an yetişkin olan kızları Joanie Lockhart'a hayat verecek. Joanie annesinin başına gelenler hakkındaki gerçekleri bir araya getirmeye çalışacak.

Beşinci sezonun yeni konuk yıldızları arasında Jennifer Jason Leigh (Patrick Melrose), Claes Bang (The Square), Lyriq Bent (She's Gotta Have It) yer alırken Russell Hornsby (Fences) geçen sezonun ardından bu sezon da görünecek.

Emily Browning, Omar Metwally, John Doman, Kathleen Chalfant, Max Fowler, Michael Braun, Abigail Dylan Harrison ve Jake Siciliano diğer konuk isimler arasındalar.

Sarah Treem (House of Cards, In Treatment) ve Hagai Levi (In Treatment) ikilisinin yaratıcılığını üstlendikleri The Affair'in yürütücü yapımcı kadrosunda bu ikiliye Jessica Rhoades (Sharp Objects) ve Michele Giordono (Nurse Jackie) eşlik ediyorlar.

"The Affair" (Showtime) 5. sezon tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin