The Afterparty dizisinin 2. sezonu gelecek mi? Apple TV+ duyurdu!

The Afterparty dizisinin 2. sezonu gelecek mi sorusu cevabını buldu! Tiffany Haddish'in başrolde yer aldığı cinayet-gizem komedisi hakkında son gelişmeler...

The Afterparty dizisinin 2. sezonu gelecek mi sorusu cevabını buldu! Gelişme, dizi hayranlarını mutlu edecek!

THE AFTERPARTY 2. SEZON YOLDA!

Tiffany Haddish'in başrolde yer aldığı cinayet-gizem komedisi "The Afterparty" ikinci bir dava için geri dönecek! Yayıncı platform Apple TV+ diziye resmi 2. sezon onayını verdiğini duyurdu.

İlk sezonu 28 Ocak - 04 Mart 2022 tarihleri arasında yayınlanan The Afterparty'nin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ve kaç bölümden oluşacağı ilerleyen aylarda duyurulacak.

Haddish'i yeni sezonda Dedektif Danner rolüyle yeni bir dava ve şüpheliler üzerinde çalışırken izleyeceğiz.

22-03/28/the-afterparty-dizisi.jpeg

THE AFTERPARTY NASIL BİR DİZİ?

Christopher Miller'ın yaratıcısı olduğu yapım; uzun yıllar sonra Hillmount Lisesi’nin buluşmasına giden bir arkadaş grubunun yaşadıklarını merkezine alıyor. Lise buluşması sonrasında gerçekleşen ev partisi sırasında artık bir pop star olan Xavier'in balkondan aşağı atılarak öldürülmesi sonrasında Dedektif Danner soruşturmayı ele alıyor ve gerçeklerin açığa çıkması için soruşturma başlıyor.

Chris Miller & Phil Lord iş birliğiyle yaratılan dizinin oyuncu kadrosunda Tiffany Haddish dışında Sam Richardson (Aniq), Zoë Chao (Zoë), Ben Schwartz (Yasper), Ike Barinholtz (Brett), Ilana Glazer (Chelsea), Jamie Demetriou (Walt) ve Dave Franco (Xavier) gibi isimler yer alıyor.

22-03/28/the-afterparty-2-sezon-onay.jpeg

Lord Miller Productions, Sony Pictures Television Studios ve TriStar Television'ın arkasında olduğu The Afterparty'nin yürütücü yapımcı kadrosu ise Anthony King, Phil Lord & Christopher Miller'dan oluşuyor.

"The Afterparty" (Apple TV+) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin