The Big Bang Theory 11. ve 12. sezon onayını aldı!

CBS Entertainment ile Warner Bros. Television, "The Big Bang Theory"e iki sezonluk onay verme konusunda anlaşma sağladı.

Uzun süredir konuşulan olay gerçekleşti ve CBS Entertainment ile Warner Bros. Television, "The Big Bang Theory"e iki sezonluk onay verme konusunda anlaşma sağladı.

11. VE 12. SEZON DETAYLARI

Buna göre The Big Bang Theory 11. ve 12. sezon onayını resmen kapmış oldu. Yeni sezon onayı, iki şirketin kısa bir süre önce önümüzdeki sonbahar döneminde ekranlara gelmeye başlaması beklenen The Big Bang Theory'nin spinoff prequel serisi "Young Sheldon" için onay vermesinin hemen ardından gelmiş oldu.

Anlaşmaya göre iki sezonda toplam 48 bölüm daha izleyicilerle buluşacak.

CBS'in amiral gemisi dizinin yeni sezonlarında kontratlarını uzatan Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg ve Kunal Nayyar gibi isimleri izlemeye devam edeceğiz.

17-03/21/tbbt.jpg

10. sezon sonunda sözleşmeleri sona eren Mayim Bialik (Amy) ve Melissa Rauch'ın (Bernadette) sözleşmelerinin uzatıldığı konusunda resmi bir açıklama gelmeden önce dizinin onay haberi gelmiş oldu. İkilinin yeni sözleşme için pazarlıklara devam ettiği ve anlaşmanın eli kulağında olduğu söyleniyordu.

Daha önceden de gündeme gelen haberlerden bildiğimiz üzere oyuncu kadrosunda yer alan isimler, ücretlerinden 100 bin dolarlık kesinti yapılması ve bu ücretlerin Bialik ve Rauch arasında paylaşımının yapılması konusunda istekli olduklarını belirtmişlerdi. Bu durumun gerçekleşmesi halinde ikilinin bölüm başı ücretleri 450-500 bin dolar civarına kadar yükselmiş olacak.

REYTİNGLERİN ZİRVESİNDE!

Amerikan televizyonlarının en çok izlenen yapımlarının başında gelen The Big Bang Theory devam etmekte olan sezonunda bölüm başına 19.40 milyon izleyici tarafından takip ediliyor.

17-03/21/the-big-bang-theory.jpg

Dizi, kendi başarısının yanında CBS'in diğer birçok dizisine de yardımına koşmaktan geri kalmıyor. Kevin Can Wait, The Great Indoors, Life in Pieces, Mom, The Odd Couple ve Scorpion gibi yapımların hepsi zamanında The Big Bang Theory'nin rüzgarını arkasına almış diziler.

Chuck Lorre, Bill Prady ve Steven Molaro'un yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi, Chuck Lorre Productions, Inc. ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

YENİ SEZON NE ZAMAN?

The Big Bang Theory'nin 11. sezonu ve Young Sheldon'ın 1. sezonunun önümüzdeki sonbahar döneminde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

The Big Bang Theory fanı mısınız? The Big Bang Theory'nin uzun ekran yolculuğu 12 sezonu da aşar mı dersiniz?

"The Big Bang Theory" 10. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin