The Big Bang Theory final mi yapıyor?

CBS'in komedi dizisi 10. sezon sonunda bitiyor mu?

Volkan Küçükel
30 Haziran 2016 - 17:11
İptal - Onay

2007 senesinden bu yana ekran macerasını sürdüren The Big Bang Theory ne zaman sona erecek?

Dizide Rajesh Ramayan 'Raj' Koothrappali karakterine hayat veren Kunal Nayyar, 10. sezonun aynı zamanda dizinin son sezonu olma ihtimali bulunduğunu söylerken "Umarım öyle olmaz... Kararlar bize bağlı değil" dileğinde bulunmayı da ihmal etmiyor.

ITV'de This Morning programına katılan 35 yaşındaki aktör, uzun soluklu sitcom'un geleceğinin şu aşamada belirsiz olduğunu, televizyon şov ve programlarının bu kadar uzun süre ekranda tutunabilmesinin artık çok nadir görülen bir şey olduğunu vurgularken;

"Eğilim değişiyor. Amerika'da bu kadar uzun süre ayakta kalmayı başarıp başarı elde eden programlardan birisiyiz. Tıpkı Friends gibi...

16-06/30/gallery-1457694649-tv-the-big-bang-theory-s09e18-still-02.jpg

Bu tarzda başla bir dizi olur mu emin değilim, çünkü televizyon endüstrisi gün geçtikçe değişiyor. Tüm dizi ekibi bu projenin içinde olduğu için ne kadar şanslı olduğunun farkında ve bu bizim için bir hazine. Çok özel bir yapım içinde olduğumuzu biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Nayyar kendisine yöneltilen soru üzerine CBS'teki maceranın ne kadar devam edebileceğine yönelik ise;

"Dürüst olmak gerekirse bilemiyorum, seneye bitebilir. Umuyorum ki böyle olmaz, kararlar bizim elimizde değil. Oy birliğiyle ekipten kimsenin bunun bitmesini istemeyeceğini biliyorum." cevabını verdi.

The Big Bang Theory, 10. sezonunu 19 Eylül Pazartesi akşamı CBS ekranlarında açacak.

Sizce dizi 10. sezon sonunda final yapmalı mı yoksa daha fazla The Big Bang Theory'e hayır demez misiniz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin