'The Bridge' yıkıldı!

Köprü yıkıldı!

resim yok
22 Ekim 2014 - 16:47
İptal - Onay

Son dönemde ekranlara getirmiş olduğu Sons of Anarchy (2008-2014), Justified (2010-2015), American Horror Story, The Americans, Fargo, Tyrant ve The Strain gibi dizilerle adından söz ettiren kablolu kanal FX'ten bir iptal haberi geldi.

Köprü yıkıldı!

 

İPTAL KARARI!

Bron/Broen isimli İskandinav suç-dramasının yeniden çevirimi olan 'The Bridge' (Köprü) için iptal kararı çıktı.

 

İKİ SEZONLUK DİZİ

Oscar adaylığı da bulunan yetenekli oyuncu Demian Bichir ve birçok yapımdan tanıdığımız Diane Kruger'ın başrollerinde yer aldığı The Bridge'ın ekran ömrü böylelikle iki sezon oldu.

Böylelikle dizinin ikinci sezon final bölümü aynı zamanda dizinin final bölümü oldu.

The Bridge, her ne kadar olumlu eleştiriler almayı başaran bir yapım olsa da Sons of Anarchy ve American Horror Story gibi dizilerle kanalın reyting grafiğinde çıtasını yükseltmesinden etkilendi ve diğer dizilere göre nispeten düşük izlenme oranları, dizinin ekran macerasının sonlanmasına neden oldu.

 

İPTAL KARARINI DUYURDULAR

The Hollywood Reporter'ın haberine göre diziyi yaşatabilmek için başka seçenekler bulmaya çalışacak olan yapımcı Shine America'nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:[reklam]

''Dizinin yaratılmasında ve yayınlanmasında emeği olan ve yorulmak bilmeyen FX'teki çalışma arkadaşlarımıza, tüm ekibimize teşekkür ediyoruz.''

Bir seri katili yakalamak için Amerika-Meksika sınırının her iki yakasında birlikte çalışmak durumunda kalan, biri Amerikalı diğeri ise Meksikalı iki dedektifin yaşadıklarını konu edinen The Bridge, 01 Ekim tarihinde ekranlara gelen 'Jubilex' isimli bölümle ikinci sezonunu noktalamıştı.

 

İZLENME ORANLARI DÜŞTÜ

Dizinin iki sezonda elde ettiği izlenme oranlarının ortalaması ise şöyle oluştu:

1. sezon: 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.5 reyting ve 1.5 milyon izleyici.

2. sezon: 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.4 reyting ve 1.11 milyon izleyici.

Böylelikle Demian Bichir, Diane Kruger dışında Matthew Lillard, Emily Rios, Ted Levine ve Thomas M. Wright gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunan dizi, uyarlanmış olduğu Bron/Broen gibi ekran başarısı yakalayamadı.

 

Bron/Broen'in yeni sezonu ise 2015''in sonbahar döneminde ekranlarda olacak.

 

 

'HANNIBAL'IN 3. SEZONUNDA GİZEMLİ BİR KADIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin