The Code 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

CBS'in askeri draması The Code 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

CBS'in yeni dizilerinden "The Code" geçen hafta sezonun dördüncü bölümü "Back on the Block" ile izleyiciyle buluştu.

THE CODE 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Limitless yaratıcısı Craig Sweeny ve Craig Turk'ün ortak yaratıcısı ve yazarı olduğu; hikayesi mahkeme salonunun içinde ve dışında ülkenin en zorlu görevlerini üstlenen ordunun parlak zekalı, her biri profesyonelce yetiştirilmiş askeri savcı, savunma avukatı, araştırmacı ve deniz kuvvetleri mensuplarının yaşadıklarına odaklanan The Code'un son bölümünde ölmekte olan bir deniz piyadesinin on yıldan uzun bir süre önce Iraklı bir sivilin cinayetin örtbas edilmesi olayına dahil olmasını itiraf etmesinin ardından, Abe ve Trey olayla ilgili suçlanan bir ABD kongre üyesine dava açmak için görevlendirilirler. Diğer yandan, Maya senato seçimleri için hazırlanmasında erkek kardeşine yardımcı olur.

19-05/05/the-code-cbs.jpg

THE CODE 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi; Steven A. Adelson'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 4.41 milyon izleyici rakamlarını elde ederek ilk dört bölüm içinde en düşük reytingli bölüm oldu. The Code mevcut izlenme ortalamasıyla yeni sezon onayı alma şansını zora sokmuş görünüyor.

THE CODE 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Nathan Alexander'ın senaryosunu kaleme alıp; John Polson'un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Maggie's Drawers" 06 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/05/the-code-izle.jpg

THE CODE 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

"Maggie's Drawers" – İki deniz piyadesinin silah testi esnasında yanlışlıkla öldürülmesinin ardından sisteme müdahale etmekle suçlanan asker için kovuşturma ve savunmayla görevli Abe (Luke Mitchell) ve Harper (Phillipa Soo), Trey'e (Ato Essandoh) meydan okurlar.

Abe ayrıca en yakın arkadaşının dul eşi Alex'e (Justine Cotsonas) yardımda bulunur.

Glenn Turnbull  (Dana Delany) ise Maya'ya (Anna Wood) önemli bir görev verir.

"The Code" 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin