"The Crown" 6. sezonun ikinci kısmı şimdi Netflix'te!

"The Crown" altıncı ve final sezonunun ikinci kısmı 14 Aralık itibarıyla Netflix'te seyirciyle buluşmaya başladı. The Crown ne anlatıyor? The Crown'da kimler oynuyor? The Crown dizisinin final sezonunda neler olacak? The Crown uyarlama mı?

Berfin Sengil
14 Aralık 2023 - 16:33
Viral

"The Crown" dizisinin final sezonunun ilk 4 bölümü 16 Kasım itibarıyla Netflix'te yayınlandı. Dizinin son 6 bölümü ise 14 Aralık itibarıyla seyirci karşısına çıkıyor. Dizi tarihinde ilk kez iki kısma bölünerek bir dizinin finali yayınlanırken "The Crown" dizisinin finalinde Prenses Diana’nın son günleri ve Kraliçe II. Elizabeth'in itibarını yitirişi ele alınıyor.

İlk Yazla Başlıyor

1997-2005 yıllarını ele alan final sezonu, Diana'nın (Elizabeth Debicki tarafından canlandırılan) ve Prens Charles'ın (Dominic West) oğulları Prens William (Rufus Kampa) ve Prens Harry'nin (Fflyn Edwards) boşanmış bir çift olarak geçirdikleri ilk yazla başlıyor. Diana, Fransa'nın güneyinde Dodi'nin babası, iş adamı Mohamed Al Fayed'e (Salim Daw) ait bir yatta tatil yaparken, Prens Charles ise Balmoral'da kalıyor.

Magazin Tacizi İşleniyor

"The Crown" dizisinin devam eden bölümlerinde ise Diana ve Dodi'nin (Khalid Abdalla) ilişkisi etrafındaki medya çılgınlığı ve ikilinin arabasının Paris'te bir tünelde kaza yapmasına neden olan magazin tacizine yer veriliyor.

Hayata Yeniden Başlama

Kraliçe ve Al Fayed'in tepkileri, konuşmaları ve ölümcül araba kazasından sonra yaşananları anlatılacağı "The Crown"un bu sezonunda, yapımcılar tarafından Prens William'ın annesinin ölümünün ardından Eton'daki hayata yeniden adapte olma süreci de ele alınıyor.

Kraliçe'nin Altın Jübilesi, Prens Charles ve Camilla'nın düğünü, William ve Kate'in (şimdi Galler Prensi ve Prensesi) St Andrews Üniversitesi'ndeki flörtleri de dizinin dikkat çeken sahnelerini oluşturuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin