The CW kanalından psikolojik gerilim türünde yeni bir dizi: Lady in the Mask

Son dönemde farklı türde dizilerle de karşımıza çıkmaya başlayan The CW kanalı ilgi çekici bir dizi projesinin geliştirme çalışmalarını sürdürüyor: Lady in the Mask.

Volkan Küçükel
01 Ocak 2018 - 13:42
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından The CW; Amblin TV ve CBS Television Studios ortaklığında yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Psikolojik gerilim türünde olduğu belirtilen dizinin ismi "Lady in the Mask".

Dizinin hikayesi ve yaratıcı ekibiyle ilgili ilk detaylar şu şekilde:

"LADY IN THE MASK" KONUSU

Thomas Brandon'un senaryosunu kaleme aldığı Lady in the Mask'ın hikayesi insanların tıpkı bilgisayarlarda olduğu gibi zihinlerini yedekleyebildikleri yakın bir gelecekte geçiyor.

Şüphe uyandırıcı bir kazanın ardından hastanede gözlerini açan bir kadın hafızasının hasar gördüğünü ve hafıza yüklemesinde bir eksiklik olduğunu, iki senesinin kayıp olduğunun farkına varır.

Görünüşte aşk dolu kocasına, ailesinin teknoloji şirketindeki üst düzey işine ve normal yaşantısına geri dönmeye çalışan kadının kayıp yıllarıyla ilgili ayrıntılar birbiriyle çelişmeye başlar. Bu durum kadının, kendisine yakın biri tarafından manipule edildiğine, kazanın aslında bir kaza olmadığına ve çok daha büyük bir komplonun merkezinde olduğuna inanmasına neden olacaktır.

18-01/01/the-cw-kanali-logosu.png

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Brandon ile birlikte Amblin TV'den Darryl Frank ve Justin Falvey projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Thomas Brandon ayrıca The Vampire Diaries yıldızlarından Paul Wesley ve Pretty Little Liars geliştiricisi/showrunner'ı I. Marlene King'in arkasında olduğu Tapped isimli bir dizinin geliştirme çalışmalarını Freeform kanalı için sürdürmekte.

Lady in the Mask'ın senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin