The Defenders dizisinden ilk poster ve yeni fragman yayınlandı!

The Defenders dizisine kavuşmamıza artık az bir süre kaldı. Ve diziden ilk poster de paylaşıldı.

Volkan Küçükel
22 Haziran 2017 - 12:59
Gündem

Netflix ilk olarak 2015 senesi içinde Marvel's Daredevil'i bizlere sundu. Beş ay sonrasında Jessica Jones, 2016 senesi içinde Luke Cage ve son olarak geride bıraktığımız Mart ayında Iron Fist izleyicilerle buluştu.

Tüm bu diziler 2013 Kasım'ında ortaya çıkan Marvel's The Defenders projesinin bir parçasıydı ve The Defenders dizisine kavuşmamıza artık az bir süre kaldı.

"THE DEFENDERS" POSTER

Diziden ilk poster de paylaşıldı.

17-06/22/marvel-the-defenders-poster-1498125497.jpg

THE DEFENDERS KONUSU

Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) ve Danny Rand/Iron Fist'i (Finn Jones) bir araya getirecek dizide kahramanlarımız bu kez ortak bir amaç uğruna bir araya gelecek ve New York'taki suçlulara karşı mücadele edecekler. Kendi kişisel problemlerinin ağırlığı altında ezilen süper kahramanlarımız takım haline geldiğinde daha güçlü olduklarını keşfedecekler.

Sigourney Weaver (Alexandra), Elodie Yung (Elektra), Scott Glenn (Stick), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Rachael Taylor (Trish Walker), Eka Darville (Malcolm Ducasse), Simone Missick (Misty Knight) ve Jessica Henwick (Colleen Wing) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Marco Ramirez ve Doug Petrie ikilisinin Marvel TV'den Jeph Loeb ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği The Defenders, Marvel Television ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

THE DEFENDERS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizi; 18 Ağustos 2017 tarihinde Türkiye saatiyle 10:01'de tüm dünyayla aynı anda Netflix üzerinden izlenebilecek.

"The Defenders" Takım Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin