The Defenders'ın set fotoğrafları yayınlandı

Netflix, kısa süre sonra yayınlanacak dizisi The Defenders'ın set fotoğraflarını yayınladı.

Berfu Özlen
17 Nisan 2017 - 14:40
Gündem

Netflix ve Marvel'in yeni dizisi The Defenders'ın prodüksiyonuna tam gaz devam ediliyor.

Marvel dizileri bir arada!

Merakla beklenen dizinin çekimleri New York'ta devam ederken, merakla beklenen set fotoğrafları da gelmeye başladı. Netflix'in diğer dizilerinin bir çaprazlanması olarak düşünülen The Defenders, her biri kendi dizisine sahip 4 kahramanın oluşturduğu bir kahraman grubunu ele alıyor. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist'ten oluşan ve kendilerine "koruyucular" adını veren bu grup, New York şehrini kötülüklerden koruyor.

Dizinin oyuncu kadrosu

Dizide, Charlie Cox Matt Murdock/Daredevil rolündeyken, Krysten Ritter Jessica Jones, Mike Colter Luke Cage ve Finn Jones Danny Rand/Iron Fist rollerinde görev alıyor. Ana karakterlere ek olarak kadroda, Elden Henson, Deborah Ann Woll, Eka Darille, Carrie-Anne Moss, Scott Glenn, Jessica Henwick, Elodie Uung, Rachael Taylor, Simone Missick ve Rosario Dawson da var. Ünlü aktrist Sigourney Weaver ise dizinin anlatıcısı Alexandra rolünü üstleniyor.

Dizinin 8 bölümlük ilk sezonun ilk bölümü 2017 yılının ortalarında, Iron Fist ve The Punisher ile beraber yayınlanacak. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

17-04/17/defenders_onset_08.jpg17-04/17/defenders0001_1.jpg

17-04/17/defenders0013.jpg

17-04/17/defenders0024.jpg

17-04/17/defendset2_15.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin