The Enemy Within 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Jennifer Carpenter ve Morris Chestnut ikilisini başrollerde izlediğimiz The Enemy Within dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Enemy Within 1. sezon 9. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Jennifer Carpenter ve Morris Chestnut ikilisini başrollerde izlediğimiz; karşı casusluk dünyasında geçen temposu ve gerilimi yüksek dizi "The Enemy Within" geride bıraktığımız hafta sezonun sekizinci bölümü "An Offer" ile ekranlardaydı.

THE ENEMY WITHIN 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin ekranlara gelen son bölümünde geçmişi gösteren sahneler; eski CIA ajanı Erica Shepherd'in ülkesine ihanet etmesine ve Will Keaton'la çarpışma rotasına girmesine neden olan kaçınılmaz olayların perde arkasını ortaya koyar.

THE ENEMY WITHIN 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI? REYTİNGLER DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR!

Dizi; Ken Woodruff'un senaryosunu kaleme alıp, Jono Oliver'in yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.89 milyon izleyici rakamlarını elde ederken bu sonuçlarla geride kalan ilk sekiz bölümün en düşük izlenme oranları ortaya çıktı.

19-04/21/the-enemy-within-poster.jpg

Mevcut rakamlar, yeni sezon onayı alma konusunda The Enemy Within'e zorluk çıkaracak gibi görünüyor.

THE ENEMY WITHIN 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Lily Mariye'nin yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Homecoming" 22 Nisan 2019 Pazartesi akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/21/tew-dizisi-1555806104.jpg

THE ENEMY WITHIN 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Tal'ın (Lev Gorn) önemli bir ajanının CIA nezaretindeyken firar etmesinin ardından Shepherd (Jennifer Carpenter), firarinin izinin bulunup yakalanması konusunda CIA'e yardım eder.

Shepherd ve Keaton (Morris Chestnut), CIA'in Tal soruşturması hakkında hayat bir bilgiyi sakladıklarını keşfettikleri zaman, mevcut dava Shepherd ve Keaton için CIA'i gözetlemek ve onların ne bildiğini öğrenmek için bir fırsat haline dönüşür.

"The Enemy Within" 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin