The Expanse 3. sezon onayını aldı

Syfy, uzay draması The Expanse için 13 bölümlük resmi 3. sezon onayını verdi.

"The Expanse" takipçilerine güzel haber geldi!

Kablolu yayıncı kanal Syfy, uzay draması The Expanse için resmi 3. sezon onayını verdi.

THE EXPANSE 3. SEZON DETAYLARI

13 bölümden oluşacak yeni sezonun 2018 senesi içinde Syfy ekranlarında izleyicilerle buluşacağı belirtildi.

İkinci sezonu devam etmekte olan dizi, mevcut sezonunda kendi zaman dilimindeki izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.2 reyting oranı ve 600,000 izleyici ortalamaları ile yoluna devam ediyor.

NBCUniversal Cable Entertainment'tan Chris McNumber yeni sezon onayı hakkında değerlendirmelerde bulunurken şu ifadeleri kullandı: "The Expanse, televizyonda bilim kurgu konusunda çıtayı yükselten muhteşem, heyecan verici ve tesirli bir dizi. Alcon Television Group'taki iş ortaklarımız, dizinin mükemmel oyuncu kadrosu ve ekibiyle birlikte bu yolculuğa devam etmeyi hayranlarla birlikte dört gözle bekliyoruz."

17-03/17/the-expanse-dizi-syfy-kanali.jpg

KADRODA KİMLER VAR?

Daniel Abraham ve Ty Franck tarafından yazılan çok satan kitap serisine dayalı olarak televizyon ekranlarına uyarlanan The Expanse'ın oyuncu kadrosunda Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham ve Frankie Adams gibi isimler rol alıyor.

Oscar adaylığı bulunan senaristler Mark Fergus ve Hawk Ostby (Children of Men, Iron Man) ikilisinin showrunnerlığını ve Naren Shankar (CSI, Farscape) ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi Alcon Entertainment bünyesindeki Alcon Television Group tarafından finanse edilip yapımı hazırlanıyor.

17-03/17/the-expanse.jpg

Alcon ortak kurucu ve CEO'ları Andrew Kosove ile Broderick Johnson, Sharon Hall, Sean Daniel ve Sean Daniel Company'den Jason Brown dizinin yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

2. SEZON DEVAM EDİYOR

İki yabancının günümüzden 200 yıl ilerdeki bir galakside geniş bir komplo içine sürüklenmesiyle gelişen olayları anlatan The Expanse'ın yeni bölümleri Çarşamba akşamları Syfy ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

"The Expanse" 2. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin