The Fix dizisi bu akşam başlıyor! The Fix konusu ve fragmanı!

ABC'nin gerilim yüklü hukuk dizisi The Fix ekran serüvenine başlıyor. The Fix dizisinin konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu...

ABC'nin başlangıcını sezon ortasına koyduğu dizilerden "The Fix"in ilk bölümü için geri sayım başladı.

THE FIX BAŞLIYOR!

18 Mart'ta ilk bölümüyle ekranlara gelecek dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

19-03/18/the-fix-abc.jpg

"THE FIX" KONUSU

O.J. Simpson davasının savcısı olarak bilinen yazar Marcia Clark, Elizabeth Craft ve Sarah Fain üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi şöyle;

Hikaye; çifte cinayet ile ilgili kariyerinin en büyük davasını kaybetmesinin ve medya tarafından lime lime edilmesinin ardından sakin bir yaşam sürmek amacıyla Los Angeles'tan ayrılıp Oregon'da kırsal bir muhite yerleşen eski L.A. bölge savcısı Maya Travis (Robin Tunney) karakterine odaklanıyor.

Tahrip edici bu davanın sonuçlanmasının ardından sekiz sene geçmişken davanın açılmasına sebep olan kişi yeniden ortaya çıkar. Aynı zamanda meşhur bir aktör olan isim geçmişteki çifte cinayet (karısı ve arkadaşının ölümü) suçlamasının ardından bu kez bir başka cinayet olayının şüphelilerindendir. Maya onunla tekrar yüzleşebilmek ve olayların üstüne gidebilmek amacıyla Los Angeles'a geri döner. Maya bu kez rakibini alt edebilecek midir?

19-03/18/the-fix-abc-dizi-1-bolum.jpg

THE FIX'İN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

The Fix'in oyuncu kadrosunda Robin Tunney ile birlikte Adewale Akinnuoye-Agbaje (Severen "Sevvy" Johnson), Adam Rayner (Matthew Collier), Merrin Dungey (CJ Emerson), Breckin Meyer (Charlie Wiest), Marc Blucas (River "Riv" Allgood), Mouzam Makkar (Loni Kampoor), Alex Saxon (Gabriel Johnson), Scott Cohen (Ezra Wolf) ve Abraham Lim (Ares Ahn) gibi isimler yer alıyor.

Mandeville TV ve ABC Studios ortak yapımcılığında dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Craft, Fain ve Clark üçlüsü ile birlikte Mandeville'den David Hoberman, Todd Lieberman ve Laurie Zaks'tan oluşuyor.

"The Fix" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin