The Flash 3. sezonda Robbie Amell geri dönüyor!

Robbie Amell, The CW'nun sevilen çizgi roman uyarlaması dizisi The Flash'a geri dönüyor!

Volkan Küçükel
14 Ocak 2017 - 11:27
Gündem

Hayranların favori karakterlerinden birisi The Flash'a geri dönüyor, bunu nasıl başaracağı ise henüz belirsiz!

EW'nin haberine göre Robbie Amell, The CW'nun sevilen çizgi roman uyarlama dizisi The Flash'a geri dönüyor!

Ronnie Raymond karakteriyle dizinin hikayesinde yer alan oyuncu, The Flash'ın kış döneminde ekranlara gelecek bir bölümünde daha karşımıza çıkacak.

DAHA ÖNCEDEN DÖNMÜŞTÜ

Ronnie Raymond karakteri hatırlanacağı üzere, ölmediği ortaya çıktıktan sonra Firestorm olarak Martin Stein ile birleşmiş ve Caitlin Snow (Danielle Panabaker) ile evlenmesinin ardından kısa bir süre sonra ölmüştü. İlerleyen süreçte ise bu kez Zoom'un (Teddy Sears) elinde ölen Dünya-2'deki Firestorm'un kötü versiyonu olan Deathstorm karakterini canlandırmak üzere tekrar hikayeye katılmıştı.

17-01/14/robbie-amell.jpg

SÜRPRİZLERE HAZIRLIKLI OLALIM!

Karakterin hikayeye bu sefer nasıl döneceği konusunda şimdilik elimizde bir detay mevcut değil. Muhtemelen farklı bir zaman çizelgesinde ya da başka bir dünyada olacaktır.

THE FLASH SEZON ARASINDAN DÖNÜYOR

Sezon arasında olan The Flash, 24 Ocak Salı akşamı yeni bölümüyle The CW ekranlarına geri dönecek. Millicent Shelton'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Borrowing Problems from the Future" isimli bölümün senaryosunu Grainne Godfree & David Kob ikilisi yazdı.

17-01/14/the-flash.jpg

DC Comisc evrenindeki karakterlere dayalı olaak hazırlanan The Flash; Bonanza Productions, Berlanti Productions ve Warner Bros. Television yapımcılığında ekranlara gelmeyi sürdürüyor. Greg Berlanti (Arrow, Supergirl), Andrew Kreisberg (Arrow, The Flash), Sarah Schechter (Arrow, DC’s Legends of Tomorrow), Aaron ve Todd Helbing dizinini yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

Robbie Amell'ın diziye bir kez daha dönecek olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce bu sefer dizide karşımıza nasıl çıkacak?

'The Flash' 3. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin