The Flash 4. sezon fragmanı yayınlandı!

San Diego'da düzenlenen Comic-Con etkinliğinde The Flash için de yeni bir fragman çıktı. İşte The Flash 4. sezondan ilk görüntüler...

Volkan Küçükel
24 Temmuz 2017 - 00:54
Gündem

"Bana Flash'ı getirin yoksa, yoksa şehrinizi mahvedeceğim..."

İşte bu bir kötülük habercisi!

THE FLASH 4. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER!

San Diego'da düzenlenen Comic-Con etkinliğinde The Flash için de yeni bir fragman çıktı. Yeni bölümlerden görüntüler içeren iki dakikalık tanıtım videosunu haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

Yeni fragmanın yayınlandığı bu organizasyonda The Flash ekibini yürütücü yapımcı Todd Helbing ile birlikte oyuncu kadrosundan Kelynan Lonsdale, Jesse L. Martin, Candice Patton, Grant Gustin, Tom Cavanagh, Danielle Panabaker ve Carlos Valdes gibi isimler temsil ettiler.

17-07/24/the-flash-4-sezon.jpg

FRAGMAN DETAYLARI

Iris gönlünü kaptırdığı adamın ardından güçlü durmaya çabalarken; Cisco ve Wally (Carlos Valdes, Keiynan Lonsdale) ise sokaklarda işbaşındadır!

Ve en önemlisi yaşayan en hızlı adam (Grant Gustin) için bir dönüş umudu belirmiştir. Cisco, bu olası geri dönüş için "Eğer Flash'ı geri döndüremezsek insanlar ölecek ve bu durum bizim üzerimize kalacak" diyor.

17-07/24/the-flash.jpg

"THE FLASH" 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

DC Comics karakterlerine dayalı olarak Greg Berlanti (Arrow, Supergirl), Andrew Kreisberg (Arrow), Sarah Schechter (Arrow, DC's Legends of Tomorrow), Todd Helbing (Black Sails) yürütücü yapımcılığında; Bonanza Productions, Berlanti Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan The Flash, 10 Ekim Salı akşamı The CW ekranlarında yeni sezon prömiyerini gerçekleştirecek.

"The Flash" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin