The Flash 4. sezonda Tom Felton'ı göremeyebiliriz!

Tom Felton ve Caitlin Snow'a karşı hoşlantısı olan karakteri Julian Albert, The Flash'ın yeni sezon hikayesinde yer almayabilir.

Volkan Küçükel
26 Temmuz 2017 - 12:54
Gündem

The CW'nun süper kahraman temalı dizilerinden The Flash'ın gelecek sezonunda bir karakteri tekrar göremeyebiliriz!

Harry Potter film serisi ile tanıdığımız Tom Felton, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon Barry Allen'ın iyi insan namının arkasında daha fazla şeyler olduğundan şüphelenen ve Central City Polis Departmanı'nda olay yeri inceleme ekibinde çalışan Julian Albert karakterine hayat veriyordu.

TOM FELTON ANA OYUNCU KADROSUNDAN AYRILDI!

EW'nin haberine göre Caitlin Snow'a karşı hoşlantısı olan Julian Albert karakteriyle Tom Felton, yeni sezon hikayesinde ana oyuncu kadrosu statüsünde yer almıyor.

17-07/26/the-flash.jpg

Felton'ın yeni sezonda tekrar eden bir rolle ya da konuk oyuncu olarak birkaç bölümde gözüküp gözükmeyeceği konusunda bir detay yok. Karaktere tamamen veda etmiş de olabiliriz.

COMIC-CON FRAGMANINDA GÖRÜNMEDİ

Aktör, geçtiğimiz günlerde San Diego'da düzenlenen Comic-Con paneline dizi ekibiyle birlikte katılmamış ve burada yayınlanan yeni sezon fragmanında da görünmemişti.

17-07/26/tom-felton-the-flash.jpg

Harry Potter film serisinin sekizinde Draco Malfoy'a hayat veren 30 yaşındaki Felton dizi dünyasında son olarak TNT'nin Murder in the First'ünde Erich Blunt karakteriyle karşımıza çıkmıştı. DirecTV'nin Full Circle'ı ile mini dizi Labyrinth ise aktörün tekrar eden rollerle yer aldığı diğer yapımlar arasında bulunuyor.

THE FLASH 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bonanza Productions Inc., Berlanti Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan The Flash, 10 Ekim Salı akşamı The CW ekranlarında dördüncü sezonunu açacak.

"The Flash" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin