The Flash güz finalini yaptı

The Flash kış tatilinden önce yayınlanan son bölümünün arkasından heyecan verici sahneler bıraktı.

Berfu Özlen
07 Aralık 2016 - 11:57
Yeni Bölüm

Son yayınlanan bölümde Savitar konusunda yardıma ihtiyacı olan Barry üçüncü dünyaya ışınlanır ve Jay Garrick ona hız tanrısının hızlı ayaklara sahip ilk insan olduğunu söyler. Hızlı adamlarımız birinci dünyaya döndüğüklerinde Irıs yıllar önce Julian’ın yönettiği Hindistan’daki bir kazıda Felsefe Taşı aranırken, dört bilim adamı hayatını kaybettiğini söyler.Yoksa Barry büyük bir sır saklayan eski bir gözetmen midir?

Meta-insanların güçlerini tekrar kazanmaları için Savitar’ın öğrencilerini bir konseyde toplayan Alchemy’ye ulaşmak için Barry ve Jay birbiriyle yarışır. Savitar’ın kendisi ortaya çıkınca Jay hız tanrısını tutarken, Barry de Alchemy’le dövüşmeye başlar. Savitar elinde hançerle Jay’e doğru koşarken Barry tehlikeyi savuşturur ve hız tanrısı da kayıplara karışıverir. Ve Barry Alcehmy’nin maskesini açıp gerçek kimliğini öğrenir. Evet, Julian!

Julian masumiyetini kanıtlamak için uğraşadursun Barry ve ortağı başka bir şeylerin döndüğünden şüpheleniyordur. Julian, Mr. Allen’ın felsefe taşını bulduğu takdirde ölmüş kız kardeşi ile tekrar buluşabileceğinin hayalini görmüş olduğunu ve bu yüzden Hindistan kazılarına başladıklarını söyler. Her ne kadar Barry ve Wally hız tanırısını savuşturmak için ellerinden geleni yapmış olsalar da tanrı kaçabilmiştir. Eğer Caitlin Cisco’yu ikna edip kutuyu kapattırmasa Barry ve Wally ölmüş olacaktı.

Daha sonra Cisco’nun aklına mükemmel bir fikir gelir ve Julian’ın zihni ile Savitar’ın zihnini bağlayıp Savitar ile konuşabileceklerini söyler. Julian üzerinden Savitar ekibe tüm gücü elinde tuttuğunu ve onların korkularını ve zayıf yönlerini bildiğini söyler. Geleceği okuyan Savitar ekipten birinin Barry’e ihanet edeceğini, birinin yokulup gideceğini, birinin de ölümden daha kötü bir kaderle karşılaşacağını söyler.

Barry neden onları hali hazırda öldürmediğini sorduğunda Savitar gelecekteki Barry’nin onu sonsuzluğa hapsettiğini ama bir gün elbet gazabıyla karşılaşacağını söyler. Savitar’ı sonsuza dek susturmak için Jay kutuyu bir daha asla bulunamayacağı hız gücüne atmaları gerektiğini fikrini verir. Barry’nin de hızının yardımıyla bu planı el birliğiyle hayata geçirirler ancak hızla beraber kazandıkları ivme ile Barry gelecekte beş ay sonraya gider. Gelecekte Savitar’a Irıs’i öldürmemesi için yalvardığına şahit olur ancak Savitar Barry’i dinlemez ve “Kaybedeceksin Barry!” der.

Jay Barry’i şimdiki zamana geri döndürür ve Iris’in ölümünü gördüğünü öğrenir. Ancak bunun gelecekte olabilecek sayısız olasılıktan biri olduğunu ve şu an yapılan her eylemin geleceği etkilediğini söyler. Jay aynı zamanda Irıs ile ilgili sonucu değiştirmeye çalışmak yerine şu ana odaklanılması gerektiğini de ekler. Bu arada Barry, Irıs’e aldığı daireyi gösterir. Yeni evlerinde en azından şimdilik bir süre öpüşüp, koklaşırlar.

Ayrıca güz finalinde şunlar da oldu;

-Wally H.R. tarafından eğitim aldığını açıkladı ve Joe buna biraz kızdı. Ama H.R. Wally’nin büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve düzgün bir eğitimle kendini geliştirebileceğini söyledi.

-Barry’nin gelecekte gördüğü korkunç olaylardan sonra Jay üçüncü dünyaya döndü.

-Julian ilk başta Caitlin’in Wells aile toplantısı davetini reddetti, ama daha sonra katılma kararı aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin