The Good Doctor 4. sezon olacak mı?

ABC kanalı sevilen medikal drama The Good Doctor'a resmi 4. sezon onayını verdi! İşte detaylar...

Bir Güney Kore dizisinden uyarlanan Freddie Highmore'lu "The Good Doctor" dizisine yeni sezon onayı çıktı!

THE GOOD DOCTOR SERÜVENİ DEVAM EDECEK!

Yayıncı kanal ABC, Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşturduğu popüler dizisine resmi 4. sezon onayını verdi.

Güçlü izlenme oranlarına sahip olan dizi için duyurulan yeni sezon onayı kararının beklendiği söyleyenebilir.

20-04/03/the-good-doctor.jpg

"THE GOOD DOCTOR" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

İz bırakan efsane dizilerden House M.D.'nin yaratıcısı David Shore ve Hawaii Five-O yıldızlarından Daniel Dae Kim ikilisinin elinden çıkan The Good Doctor'ın hikayesi; prestijli bir hastane olan St. Bonaventure'un pediatrik cerrahi biriminde göreve başlayan otizm ve savant sendromlu genç cerrah Dr. Shaun Murphy'i (Freddie Highmore) merkezine alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Highmore dışında Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman), Tamlyn Tomita (Allegra Aoki), Christina Chang (Dr. Audrey Lim), Fiona Gubelman (Dr. Morgan Reznick), Will Yun Lee (Dr. Alex Park) ve Paige Spara (Lea Dilallo) gibi isimler yer alıyor.

20-04/03/the-good-doctor-sezon-4.png

Sony Pictures Television ve ABC Studios ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise David Shore, Daniel Dae Kim, David Kim, Erin Gunn, Sebastian Lee ve Seth Gordon'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin