The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor geliyor!

Büyük bir heyecanla beklenen The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor için hazırlıklar son sürat devam ediyor...

Nurşah
01 Temmuz 2019 - 14:04
Gündem

Dünya çapında geçtiğimiz senenin en çok izlenen dizisi seçilen The Good Doctor Türkiye uyarlaması için hazırlıklar giderek hız kazanıyor. Önümüzdeki sezon izleyici karşısında olması planlanan yeni dizi hakkındaki ilk detaylar haberimzde yer alıyor...

19-07/01/mucize-doktor-dizisi.jpg

The Good Doctor uyarlamasının ilk detayları belli oldu!

Geçtiğimiz sezon sonunda This Is Us uyarlaması Bir Aile Hikayesi dizisini izleyici karşısına çıkartan Fox Tv, bu dizi ile olumlu yorumlar almıştı. Önümüzdeki Eylül sezonunda ise kanaldan yepyeni bir uyarlama daha gelecek...

19-07/01/taner-olmez-the-good-doctor.jpg

Mucize Doktor kod adı ile izleyici karşısına çıkartılması planlanan dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez olarak belirlendi... Başarılı ismi Medcezir, Muhteşem Yüzyıl, Kayıp Şehir gibi dizilerde de izlemiştik. Yeni uyarlama dizimiz, başarılı projelere imza atan MF Yapım'a emanat... Yönetmen koltuğunda usta isim Yusuf Pirhasan'ın yer alacağı Mucize Doktor'un çekimlerinin ise bu ay başlaması planlanıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin