The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor'un kadrosuna 2 yeni oyuncu katıldı!

En popüler dizinin Türkiye uyarlamasının kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2019 - 12:02
Magazin

Geçtiğimiz yıl dünyanın en çok izlenen ve en popüler dizisi olan, başrolünde Freddie Highmore'un rol aldığı The Good Doctor dizisinin Türkiye'ye uyarlanacağı bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Ünlü doktoru, Taner Ölmez'in canlandıracağı Mucize Doktor isimli yeni Fox dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı. 

19-07/08/taner-olmez.png

Mucize Doktor'un kadrosuna yeni isimler katılıyor!

Orijinali Güney Kore'den esinlenilerek Amerikan televizyonları için uyarlanan The Good Doctor'un Türkiye versiyonunda, Taner Ölmez'in (Ali) başrol olacağını, Reha Özcan (Adil) ve Onur Tuna'nın (Ferman) yer alacağı kesinleşti. Gökçe Akyıldız'ın dizide Taner Ölmez'in partneri olacağı, Aleyna Solaker'in de kadroda yer alacağı bilgisi henüz netlik kazanmazken, başka isimlerin de adı geçmeye başladı. 

19-07/08/zge-ozder.jpg

Oyuncu Özge Özder'in de Kıvılcım karakteri ile Mucize Doktor'un kadrosuna girdiği kesinleşti. Dizide Nazlı karakterini canlandırması için de, son olarak tv8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinde Sevgi öğretmen karakterini canlandıran Sinem Ünsal ile görüşmelerin devam ettiği açıklandı. 

19-07/08/sinem-unsal.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin