Ünlü aktör Cameron Boyce genç yaşta hayatını kaybetti!

Disney yıldızı genç oyuncu Cameron Boyce uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu 20 yaşında yaşamını yitirdi. Boyce'un kariyeri...

Disney Channel'ın komedi dizisi Jessie ve Descendants film serisinin yıldız ismi genç aktör Cameron Boyce henüz 20 yaşında hayatını kaybetti.

CAMERON BOYCE HAYATINI KAYBETTİ!

Ailesi ABC News'e yaptığı açıklamayla üzücü gelişmeyi doğrulurken Boyce'un ölümünün süre gelen bir tıbbi duruma bağlı olarak gerçekleştiği belirtildi.

19-07/08/cameron-boyce-oldu.jpg

Boyce ailesi adına ABC News'e açıklamalarda bulunan sözcü, oyuncunun uykusu esnasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Walt Disney Co.'nun Başkan ve İcra Kurulu Başkanı Bob Iger, üzücü gelişmeyle ilgili duygularını Twitter hesabından şu şekilde paylaştı:

"Walt Disney Şirketi olarak hepimiz için bir arkadaş olan, çok yetenekli, büyük bir kalbe ve yaşama sevincine sahip, ölmek için henüz çok genç yaşta olan Cameron Boyce'un kaybı için yastayız. Dualarımız ailesi ve arkadaşlarıyla..."

19-07/08/robertiger.jpg

BOYCE'UN KARİYERİ

Özellikle Disney'in popüler film serisi Descendants'taki Carlos karakteriyle tanınan genç aktör, Ağustos ayı içinde prömiyerini gerçekleştirecek serinin yeni filmi Descendants 3'ün çekimlerini tamamlamıştı.

19-07/08/boyce-foto.jpg

2011-2015 yılları arasında yayınlanan Disney Channel komedisi Jessie'deki Luke Ross karakteriyle ilk büyük çıkışını gerçekleştiren Boyce son olarak HBO'nun yakın bir zamanda izleyiciyle buluşacak Mrs. Fletcher dizisinin de oyuncu kadrosunda yer alıyordu.

İlk oyunculuk deneyimini dokuz yaşında iken korku filmi Mirrors'ta yaşayan Boyce, 2010 yapımı Grown Ups filminde Adam Sandler'ın çocuklarından birini canlandırmıştı.

"Cameron Boyce" (1999-2019):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin