The Last Man on Earth güz tatiline girdi

Uyarı: Bu yazı The Last Man on Earth dizisinin yayınlanan güz finali bölümü ile alakalı spoiler içermektedir.

Berfu Özlen
12 Aralık 2016 - 11:22
Yeni Bölüm

Gail yaralı bir şekilde asansörde kendi hayatına son vermek ister ve bu arada Todd sadece kendine değil herkese zararı olan Melissa'yı artık himayesi altına almamaya karar verir. Daha fazlası yazımızın devamında.

 

İki Gail'in Hikayesi

Carol'un aklını Gail'den almak için Tandy tanıştıkları kamp alanını tekrar yaşatarak bir balayı sahnesi canlandırır. Tandy büyük ihtimalle virüs yüzünden yok olan balıkları canlandırmak için Rembrandt tablosu kullanır. Mucizevi bir şekilde Carol bir balık yakalar ve ismini Gail koyar.

Akşam olduğunda Tandy ve Carol, balık Gail'in kovasından dışarı fırlayıp düştüğünü görür ve öldü zannederler ancak bir süre sonra hareket eden kuyruğu gördüklerinde ölmediği farkederler.

Malesef öteki Gail bu kadar da şanslı değildir. Minyatür uzaktan kumandalı elektrik süpürgesi ile takımın geri kalanına mesaj ulaştırmaya çalışan Gail bunu başaramayınca ortalığa ateş etmeye başlar. Açtığı ateşten çıkan bir kurşun geri seker ve bacağını yaralar. Kimsenin onu bulamayacağını düşünen Gail silahı doldurur ve kendine çevirir. Kamera uzaklaşırken Gail'in kendisine öldürdüğüne dair bir silah sesi duyulur ve sahne biter.

Apaçık tehlike

Todd Melissa çatıya çıkıp tehlikeli hareketler yapmaya başladığında artık onu koruyamayacağını düşünmeye başlar. Başka şansı kalmayan Todd, Erica'nın sözünü dinleyerek eski sevgilisini dışarıdan kitlenen bir odaya kapatır ve onu tehlikelerden uzak tutmaya çalışır.

İniş başarılı

Haftalar boyunca uçuş simülatöründe antreman yapan Lewis sonunda uçağı düzgünce indirmeyi öğrenir. Lewis'in Tokyo'ya uçarak canlı olabilme ihtimali olan Mark'ı bulmaya çalışmasını izleme üçüncü sezonda ilginç olacaktır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin