The Last Of Us sezon finali bölümüyle şimdi BluTV'de!

Naughty Dog tarafından PlayStation için tasarlanmış bir video oyunundan uyarlanan ve başrollerinde Bella Ramsey ve Pedro Pascal'ın yer aldığ The Last of Us’ın Amerika yayınının ardından Türkiye'de de sezon finaliyle yayında. Peki The Last Of Us'ın sezon finali bölümünde neler olacak? The Last Of Us 8. bölümde neler yaşandı? The Last of Us dizisinin konusu ne? The Last of Us nerede geçiyor? The Last of Us hangi zamanda geçiyor? The Last of Us dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? The Last Of Us 2. sezon ne zaman yayınlanacak? The Last Of Us 2. sezon kaç bölüm olacak? The Last Of Us 2. sezonda nerede geçecek? The Last Of Us'ın 2. sezonun konusu ne olacak? The Last Of Us'ın 2. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? Pedro Pascal kimdir? Bella Ramsey kimdir?

Volkan Usta
20 Şubat 2023 - 12:41
Viral

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, tüm dünyanın heyecanla beklediği The Last Of Us dizisinin sezon finali bölümünü ABD’deki yayınının hemen ardından dün sabah saat 06.30’da yayınladı.

THE LAST OF US 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Joel iyileşme sürecindeyken Ellie avlanma ve ateş etme becerilerini geliştirir. Hayatta kalan bir grup Joel ile Ellie’ye yaklaşır ve gruplarında sığınak sunar ancak Ellie tereddüt eder.

23-01/17/the-last-of-us-dizi.jpg

THE LAST OF US SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Ellie ve Joel, Ateşböceklerinin üssüne gelir ve sonunda yola çıktıkları şeyi başarmaya çok yaklaşırlar. Peki Joel, insanlığı Cordyceps virüsünden kurtarmak için Ellie'yi kurban edebilecek midir?

The Last Of Us sezon finali bölümüyle yarın BluTV’de yayında.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin